Jumaat, Januari 28, 2011

Terkedu Lidah tengok Siti Nurhaliza

Ini hasil berjogging kat Blog OhBulan jua.
Mintak izin share ye.
Kredit : OhBulan
Ada di antara rakan2 Fb acik adalah feminat fanatik tak leh lepas punye Dato Ct ni.
Menjeles weh bile tengok dorang gi celebrate besday ct dan macam2 lagi la.
Sitizoners kan. Mantap ah uols.
Paling acik kagum dengan "Hery", Dari sekolah hingga sekarang asik dengan Dato ct nye tu, hehehee..
Korang cakap la dari Dato Siti umur berapa semua ada Hery ambik gamba.
Proud la Hery ( Pe lagi..Da Glamer Lanje ah acik Cikencop! ehehehe)
Korang layan ler gamba ni ye..
Jeling ape tu Tok Ti? hehehee
Eh eh.. Dato Ct ada penyakit sama dengan acik ke? ahahahhahaa..
Boleh ler kite duk 1 bilik sambil menghidu gas yang sangat best ni! wek2 pahit....
(Ape kelas ko acik.......ahakss)
Alololo... Comeiiii nye..
Kalau dah cantik, tak calit pape pun tataaappp cantik uols.
Kalau acik tak tacap bedak...Lari lintang pokangggggg orang ahaks :P

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini