Selasa, Januari 11, 2011

Party Ulangtahun Budiey.com ke 4 part 3

Ewah.. Saje nak banyakkan post weh..
Jangan menyampah uols, nanti Allah tak sayang .. (insaff..)

Kiranya la kan, party kali ni memang the best sebab penglibatan ramai artis.
Pelakon2 Khurafat seperti Liyana Jasmay, Sabrina Ali, artis2 lain yang acik perasan la ek. Farina Af, Tom,Heliza Helmi, Ning Baizura, Isma Af,Tuah,Zizi,Halim OThman, Farawahidah, Altimate,Shaz,Arrora Salwa, eh macam2 la uols. Sangat best, terasa mcm artis plak. (tetibe..Sepak acik lelaju weh. ahahaha)

Paty Ulangtahun kali ni juga dibawa oleh Radio Suriafm, kalau tahun lepas pengacara adalah Ajib Murai.com tahun ni pengacara nye ialah Tuah Zulkarnain dan Zizi. Aduh, suwit je Tuah ni..Kire tak sombong la. Masa weols nak ambik gambar dia baru lepas makan. Secara sopan nye die cakap "kejap lagi ye" tak lama tu, dia pulak yang datang sendiri ckp "ok..bole ambik gamba sekarang. Haaa, kan bagus macam ni.Artis yang tidak meninggi diri, bkn saje disayangi kuarge uols.kesayangan feminat gituk!

Aduh, Abaikan ye muke selebet mebet acik tuh..Haish, entahla tak vouge langsung ahahahaa...Jauh berbeza dengan Kak farawahida yang sangat comel itu. hehehehee
Kak Fara ni pun sangat suwit. Lepas ambik gamba ni dia tarik acik ke tepi sikit, cerita pasal cekak yang acik pakai kt tudung tu. Thanks ek kak, nnt kite gi carik kedai tu..Tapiiiii, terlupaaa la akak ckp kedai mane??bole?adussshhhh.... Summit ke?the mines ke?alalalala.. sangat lupe ni :(

Liyana Jasmay.. Uols, sangat Kurusssss saje weh LJ ni. Malu acik nak bergediks nan beliau. dan beliau sgt comel weh. Sangat ramah. :)
Senyum je walau ramai serbu nak ambik gamba..
Dorang sume ado kamera gempak2 acik ni haaa... TUmpang orang je.. Maka, tak banyak la gambo yang ado... :P
Hek2...Bile nak abes part2 ni Acik oiiii....
Okeh2 Last weh...ni last....
Part menonton wayang. cerita apo?
KHURAFAT...
Sambung.. sambung.... :P

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini