Isnin, Mac 29, 2010

Anak-Anak Ku...Yang Adooo.. :P

Salam Uolss, Pekaba Sume?
Adesssss......Muke sedang kemerah merahan uolsss...
Bukan menahan malu, tapi sunburn!!!Cissss, Akibat mandi manda tanpa usul periksa...Ewah, cane tu acikk??agaggaa

Tibe-tibe teringatkan dak 3 Org neh...
Cuti Skola Aje mesti Mai...Anak angkat Mummy, yg lagik sorang tu anak buah acik.....
Duk Bising, "Nak beli gigi..nak beli gigi...Acik duk ingat gigi ape.....Ropeee nyeee.. :P
Cantik gigi korang an...Tak gosok gigi hape...alalalallaa.... :P

Syafiq, Danial dan Danish......

WINDU NYEEE.......
Siap2 Remind weh, nanti cuti skola lagik nk datang tolong belikan B-Daman...
Die ingat Along die ni Keje Jual DaD** ke...Manyak Wet....agaggagagaa

PONEK melayan.....cane acik kalau dah ada anak nanti...Huhuhuhuhuh....
Toksah membayangkan weh..Tak ssesuwaii n tak suwittt....ahahha

Nota Lemaks : Anak itik berenang2...Nak gi LUnch Jap...Ade kena x??agagagaaa

Khamis, Mac 25, 2010

Sy Shuke.....

Smalam acik cuti cuti mesia.....
Dapat mesej arini ada meeting bersama HR PETRO*** Holding...
Okeh2....Dengan gigih2 datang Opis 7 sengah nak hapdate database Staff....
Cissssss....X tengok langsung....ahahhaha
Tapi takpe, acik pekerja yg baik..redha dan tawakal...

Eh eh...tetibe Kak Ruby kate kena Pergi ngan Fhirdaus...
Wah3....Acik ni dah la x reti nak bual2 kan buatnye dorang tanye apa jadah, satu hape acik taram...miahahaa
Alhamdulillah, xde apa yg debaq debuq pun...Rileks n santai...I loikeeeeee.....
En Aziz, Cik Zalika and Cik Husna...Sporting Habes.Len kali kite meeting uolls sedikan lgik ek sandwich cenggitu...
Agagaga...Kecoh la ko Acik nk makan2 bagai kan..huhu

Naik ape??ahaahah
REMPITSSSS acik arini uolsss....
Takkan nk naik asing2 kan...Gamble la weh....
Acik nan Daus an teman tapi mesra...Damn!!Agagaga...
Weh2...xyah nk membayangkan acik naek motor camne...ahahahha

Sambil meeting, sambil makan...
Sambil minum, gelak-gelak...
Abes daaa meeting...yihuuuu......
sy amat suka itu sandwich...dan itu karipap..x bape nk suke...
Over ko Acik...Makan aje koje nyee...
wink..wink..Nanti wat lagik ek...
Sy nak request nak gi nan Daus lagik....Acaneee tu???caneee tu??(SAmbil angkat2 kening...)ahahahahaaa

Da balik tu, DAMN!!Bateri kong..pling2, cam jin je bateri tu habes.Adoi..Musnah harapan Acik nk bergamba bgaikan johan weh...
Eh..eh...Tidak terjadik itu....Daus kan ada enset canggeh..."Strawberrry" beliau tu an....ahakssss :P

peace....Acik amat mementingkan kebebasan...miaahhahaa.....
Sayang semuanyaaaaa....sudahh terlambaat..aagaga...
tak ah, xde nk lambat2 eh..Syangnye X dapat nk gi bridge sbb tutop..Cisssss, Demyuh...


Lagi itu sayaaaa....Sy suke nih posing memosing nye tuh..
Pas sy, sy lagik, dan sy lagik..
Cane tuh??ahahahaa.........

Daus pn nak jugaakkk weh....
Klik2.....Senyum dearr....(Sambil tgk2 belakang..takot ade staff lalu....ahahaa)

Nota Lemaks : Weh2....Kokoii laa dorang ni acik da uar2 kan da kat FB nk gi sane...Cisss, xde sape berani nk reply...n jawab..
"Ye..ye....Aku nk lanjee korang..."agagaggagagagaaa

Sedeh ke Bahgie??

Salam Uolssss......
Haisssshhh.....Acik Skang ni ngah berjiwa laraaa....ahahahhahaa
Cam nk kena sepak aje kan..
Entahla, mungkin ini Dugaan yang Allah beri pada Acik untuk menjadi hambaNya yang beriman..
Sikit demi sedikit acik da boleh lupakan peristiwa pahit tu kan...
awat ang mai alik....Adoyaii...
Ok2 fine..Acik cube melagakkan diri...OMG!!X berapa nk berjayaaa....
Ya Allah....Kau berikanlah aku kekuatan untuk menghadapi semua ini...Amin

Khamis, Mac 18, 2010

kRINGG....krInGG.......
Eloo....Cik Ziela, Bile Saya Boleh dapat kan Sy punye Pay Slip dan EA Form?
Acik : Haaaaaa???Sy x hantar lagi ye........ (dan Pura2 Pengsan.......)



Ok..Ok..Ok...... Saya Akan Siapkan Sekarangggg............grrr.....

Nota Lemaks : Helpp. Heellpppp....(sambil wat gaya org Lemas....)agagaggagaaaa

K.A.M.I

Setelah berabad penantian, Acik dan rakan2(ewahh..rakan ke..) da dapat da baju korporat untuk Elite Ventures KL..
HArus bangga cik temah sbb dapat gak merasa kan...tak payah nak bayar bape pun, ye dak...Mari bersyukur kawan2...
Bergaya duk menerai2 baju.....Haruslah memosing kan diri kan..kan.....

Antara staff yang ada semalam..Kebetulan Bos Acik, Hj Abb MC...Owh, maafkan kami...haha
Nanti wajib posing lagik sekalik bersama sume ye dak...


haha..Haruslah muke acik yg tembam ni kan...


Acik dan Aizad...Bakal Bos..huhu...


Acik dan teman, si daus...uhuhuhuu.....


teman rapat daus...eh....ahahhhaa...
Acik dan Nani...

Pergh...Sakan ko snap sane sini....
La ni, nk pi antaq kedai pi jahit nama...
Kat mane de ek??Murahh punyee.....ahahahhahaaa

Nota Lemaks : Hai senangnyaa dalam hatii.....asal ekkk?ahahaa

Hebat Sangat ke.....

Salam Uols...
Tajuk taknak kalah.....ahahha
Malam tadi,sedang enak dibuai mimpi kawen anak raja....tetiba kauuu....ahahah
Tibe2 terjaga dan seperti biase bila dah bangun tu mmg acik akan teros tgk jam kat peti besi eh peti astro (decoder) tu nak tengok waktu....

Lawak gile, bile nampak angka 0404 camtu....
Ape lagi, sepantas kilat acik on camera antik acik tu...ahahhaa
Senget, dalam mamai2 tu pun boleh kau amek enset nak ambik gambar. Ape Jadah la Ko ni Acik wooii...hahah



Da amek gamba tu, bole plak kau teros tido balik...Lagik pe jadah kan..
Ewah...cam2 dapat aura kan angka kek atas ni...ahahhhaaa...
teros kembang2 vontot sbb cepat lagik tangkas kan...ahaha

Ade ape dgn 0404??ahaksssss....
Tarikh keramat tu la tarikh lahir acik weh.....
04041987...gituk........

Nota LEmaks : Acik saje2 remind kat sini...Kok ye kalu kawan2 acik baca.....Bagi2 la ape yg patot...Aaggagaggaaa.....
Acah acah cik bedah je wehhh...ahahahhaa.....

Rabu, Mac 17, 2010

Sangat Besaaaa.....

Salam,
Munings Uolss.....
Adesss..Jiwa sgt Kacau la arini....
Acik x deactive my FB...Malas da...
Tak kuasa da....Tak mantap da....Apola ko Acik....
Acik da malas nak fikir ape2 dah, nak jadi ape pun SILAKAN.......
Ehem.....Acik Free, Sape nak ajak gi MEn Bowling neh....Karok Ke?!!Agaggagaa

Last Saturday Pi kua sama LELA...
Layan Bowling kat Selayang Mall...4 Game, yee...EMPAT....
Hahaaaha...Naek Lengoh tangan Acik ke Longkang Aje Bola nyaa..ahahahhahaaa
Saja wat ilang tension....huhu
Kire exercise gak la kan..agagagaa
Jalan punye jalan..Omak Aihhh...
Nampak Bear yang Amat besaaa ni(bg Acik laaa....kok ye korang da ade kan, Ape ku kisah..aagaggaaa)

KETERUJAAN MELAMPAU...... :)


Saya Amat Sukakannyaaa.....
Agak2 Sape Nak Kasik kat Acik Neh......
(Wish dalam Hati : Ehem...ehem....Besday Acik Next Month.....Boleh Request dak??ahahahaha)

To : PAKTAM
Ko kate nak jumpe aku an mase Besday ku nanti...Ko xyah La bawak kek ke ape ke..Ko Bawak Bear camni je la ek...
Kalu ko x JUmpe kat mane ade Jual...Kat Selayang Mall ade tau, kat depan food Court...Agagagagaa.....

Nota Lemaks : Sape Bagi Acik BEAR camni, Confirm Acik KAWEN KAWEN KAWEN KAWEN KAWEN ngan die......Ececeehhh, Ko Acik Statement.....(Okeh3....tu acik Memain aje......Korang ni Ponn....Pon.....)

Rabu, Mac 10, 2010

The Biggest Loser

SAlam uolss......
Acik memang fan the biggest loser, walaupun acik kalah pada peringkat saringan tuk masuk TBLA tu kan...
Ececeehh...ko Acik tipu je kan,nak spekaing pun haram jadah tak tau..Nak masuk TBLA..hihihh

Semalam balik dari kaunter Sentul terus gapah2 bukak chanel 702, huyoo da nak start dah neh. Tak sabar nak tengok sapa menang. Pada pandangan mata Acik yang GALAK (ulang sore yang galak!!ahahahha) CARLO macam ada harapan nak menang, seriously mmg berbeza gile uolss...
Dan pemenang nye David....PIIIIIIWEEET....

Tapi uolss, david neh nampak kuros sesangat.....kena naikkan sikit baru nampak ensem seh....ni nampak cam tua sikit, alohaa david...ko x makan langsung hape....
Tahniah David, kalu jumpa acik tongah jalan belanje la minum2 sket ek...agagaggaaa


Carlo, ni acik suka...Nampak ensem dan bertenaga...Acik prefer si carlo ni menang, acik minat dio..huuhuuhhhh...
Carlo, ade adek badek single?kenal kat acik sorang...ahahaha....
Dush..dussshh....tumbuk tulang belikat ko acik, nak ke org philiphine kt ko acik oii...ahahaha


EHh.....Ehh.....Sape plak kat bawah ni???Penah ke ada nampak die kt THE BIGGEST LOSER?ahahahaa.....
Ececeeeeehh....Nak menyelit gak tu gamba Minah neh..Semakkan Pemandangan yg Indah je Ye dak?hikhikhik.....
Layankan Aje la kawan ko ni ye korang...Agagaaaagga



Dah2....Jgn nak kutok2 ek..Tolong cakap Acik da COmel, Kalu tak.....(Ini Amaran...)ahahahaa

Nota Lemaks Perot : Kalu Acik le masuk TBLA neh, mahu nye korang da x jumpe, sobab eh br seminggu duk kek sano da masuk spital...Sosak Napas, Acik an Ado Asthmaa...Agagaggaaaa....

PSstt....Psst....ADe Sape-sape Nak belanje Men Bowling ke, Gi GYM selama setahun ke?Hahahahhaaa......

Selasa, Mac 09, 2010

Ketenggelaman Kerajinan

Salam Uolss,
Lame dah tak hapdate...bukan malas, bizi aje.baru balik dari australia, Cuti2 rehatkan diri....
Ok, tu tipu....
Ni baru nak semai sikap kerajinan update secara melampau..hihkihk..
Ingat nak try tulis2 cerita pendek or Novel sket..
Ececehh..Verangan top ko acik.....
Tadekla...sebab cite hot dan sensasi pasal acik xde la meletup letup bagaikan koko meledak ke dalam ladang gandum...agagggaag......

Jumpa lagik.....see, pemalasshhhh.....ahahaha

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini