Rabu, Mac 10, 2010

The Biggest Loser

SAlam uolss......
Acik memang fan the biggest loser, walaupun acik kalah pada peringkat saringan tuk masuk TBLA tu kan...
Ececeehh...ko Acik tipu je kan,nak spekaing pun haram jadah tak tau..Nak masuk TBLA..hihihh

Semalam balik dari kaunter Sentul terus gapah2 bukak chanel 702, huyoo da nak start dah neh. Tak sabar nak tengok sapa menang. Pada pandangan mata Acik yang GALAK (ulang sore yang galak!!ahahahha) CARLO macam ada harapan nak menang, seriously mmg berbeza gile uolss...
Dan pemenang nye David....PIIIIIIWEEET....

Tapi uolss, david neh nampak kuros sesangat.....kena naikkan sikit baru nampak ensem seh....ni nampak cam tua sikit, alohaa david...ko x makan langsung hape....
Tahniah David, kalu jumpa acik tongah jalan belanje la minum2 sket ek...agagaggaaa


Carlo, ni acik suka...Nampak ensem dan bertenaga...Acik prefer si carlo ni menang, acik minat dio..huuhuuhhhh...
Carlo, ade adek badek single?kenal kat acik sorang...ahahaha....
Dush..dussshh....tumbuk tulang belikat ko acik, nak ke org philiphine kt ko acik oii...ahahaha


EHh.....Ehh.....Sape plak kat bawah ni???Penah ke ada nampak die kt THE BIGGEST LOSER?ahahahaa.....
Ececeeeeehh....Nak menyelit gak tu gamba Minah neh..Semakkan Pemandangan yg Indah je Ye dak?hikhikhik.....
Layankan Aje la kawan ko ni ye korang...Agagaaaagga



Dah2....Jgn nak kutok2 ek..Tolong cakap Acik da COmel, Kalu tak.....(Ini Amaran...)ahahahaa

Nota Lemaks Perot : Kalu Acik le masuk TBLA neh, mahu nye korang da x jumpe, sobab eh br seminggu duk kek sano da masuk spital...Sosak Napas, Acik an Ado Asthmaa...Agagaggaaaa....

PSstt....Psst....ADe Sape-sape Nak belanje Men Bowling ke, Gi GYM selama setahun ke?Hahahahhaaa......

2 ulasan:

  1. x yah gi gym..bli aje herbalife ngan i...hehe..peace

    BalasPadam
  2. Wah, beli herbalife dpt diskaun tak ahahhha

    BalasPadam

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini