Rabu, Mac 17, 2010

Sangat Besaaaa.....

Salam,
Munings Uolss.....
Adesss..Jiwa sgt Kacau la arini....
Acik x deactive my FB...Malas da...
Tak kuasa da....Tak mantap da....Apola ko Acik....
Acik da malas nak fikir ape2 dah, nak jadi ape pun SILAKAN.......
Ehem.....Acik Free, Sape nak ajak gi MEn Bowling neh....Karok Ke?!!Agaggagaa

Last Saturday Pi kua sama LELA...
Layan Bowling kat Selayang Mall...4 Game, yee...EMPAT....
Hahaaaha...Naek Lengoh tangan Acik ke Longkang Aje Bola nyaa..ahahahhahaaa
Saja wat ilang tension....huhu
Kire exercise gak la kan..agagagaa
Jalan punye jalan..Omak Aihhh...
Nampak Bear yang Amat besaaa ni(bg Acik laaa....kok ye korang da ade kan, Ape ku kisah..aagaggaaa)

KETERUJAAN MELAMPAU...... :)


Saya Amat Sukakannyaaa.....
Agak2 Sape Nak Kasik kat Acik Neh......
(Wish dalam Hati : Ehem...ehem....Besday Acik Next Month.....Boleh Request dak??ahahahaha)

To : PAKTAM
Ko kate nak jumpe aku an mase Besday ku nanti...Ko xyah La bawak kek ke ape ke..Ko Bawak Bear camni je la ek...
Kalu ko x JUmpe kat mane ade Jual...Kat Selayang Mall ade tau, kat depan food Court...Agagagagaa.....

Nota Lemaks : Sape Bagi Acik BEAR camni, Confirm Acik KAWEN KAWEN KAWEN KAWEN KAWEN ngan die......Ececeehhh, Ko Acik Statement.....(Okeh3....tu acik Memain aje......Korang ni Ponn....Pon.....)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini