Rabu, Disember 30, 2009

lama x jumpe :P

Dah lama tak hang out ngan kawan2 skola or poli....
So, bile dak2 neh rancang nak kuar pe salah nya kan if acik join...ngeee....
yela, tau je laa acik ni camno...Berbulu atas bawah je bile ajak acik kuar ramai2..ado yoo alasan eh ekau nak bagi..
kah3...mane taknye tatkala beliau ajak mesti ada hal..so, alhamdulillah that day dapat gak acik berjimba scr tenang hoihh....
Kuar dalam 2 lebeh...janji 3 lebeh, sempat la acik gi kenduri kawen tp kesian si neena ngan ayu tunggu lama.. Tula awat x cakap awal2 kalau tak mesti acik tak gi kenduri kawen tu.hoohhohohh....
fara, neena, ayu n acik la tu hoihh

ayu, sepupu ayu n acik againn... :P

farah n neena..mantopp seehh...egegegeegee


ni part acik pling suke..kebetulan mse si neena cpture acik n dak kecik ni saling pandang..huwaa :)
sweet je...rambut dak ni pun kerinting2 cumelll....tak silap acik nama die nursaiba.maybe...egegege
tibe2 teringat lagu " oh saiba....oh saibaa...."
agagagaggagaa.......


ehem..ehem...acik pn x tau motip letak gmaba ni...kesimpulannya, acik suka akan ia..ngakk tau dong..egegege...
Pape pun korang..thanks ek...Ayu, belanje makanku itu.....Jasamu dikenang...
Farah, thank jugek sebab takmo amek duet minyak..hampeh kan uolss...Sian dia.. :(
Neena thanks jugak sbb sudi nyanyik2 byk lagu..egegege...Kira hiburan hujung minggu la tuh, uh laa laaa...
Gelek tak hengaatt.. :P
Erh..Nanti kite gi Karok lagik ek...Jempot artis tu..Neena n Farah ala.. kumpulann Bomm bomm Ceeittt...egeggege....

Hepi hari lahir......yihhuu...

Assalamualaikum sume....hhiih
Lama x hapdet..manyak kije weh..betol, siyess....
mane nk bg ikan makan, nk meladang lgik..adoyaii...agagaga

Ni cite lame dah ni acik peram kasik masam sket br nak tepek..hihhhiih.....
Besday Boy yg baju putih tu..MUhamad Danial Firdaus dah umor 7 tahun...
budak itu sgt demand....
masa besday die tu, sume la wish2...beli hadiah...die leh cakap "hari jadi kena ada kek. ni bukan ari jadi sbb takde kek"..
Hamboii.. sabaw je le....

So, acik ni kan seorang kakak yg baik hati lagik penyayang...miahahhaa....
Beli2 bahan kek...dan buat..betol neh..x tipu..egegege....
Sonang yo....


Die tertido. Bile bangun da takde mood nk tiup lilin....


acik kasik pemain bola ni maen bola jap kt ataas kek...egegege.....cumel kan?hiihi


Takde tulis2 eh...buatan sendri..x kuasa..huhuhu...

Dia suka kek tu...acik lgik la suka...Sbb mule eh acik nk buaek cam biasa je tp jalan punye jalan..Woww, besh gak erh mainan ni...leh letak atas kek..
Weh3...Xde ke hiasan camni bentuk umah ke?kereta ke?Barbie ke?nice an?an?

ps : YUmmy3.....teringin nk makan kek plak....aduhh :P

Rabu, Disember 09, 2009

Barang lame usah dikenang...


Salam Ollss....

Wah Tajuk nak kasik bunuh dirik je..hahaha
Arini da 09 Disember tinggal beberapa ari lagik je nak gi ke tahun 2010.
Pantas je masa ni berlalu....Macam2 yg berlaku kat acik ni ha...
Gumbira, Sedih, manis, pahit...masam sume ado....
Tapi sume tu la yg leh acik wat sempadan dan panduan....
INsyaallah...Selepas beberapa pengalaman yg acik lalui ni akan dapat mematangkan acik dalam segala hal..ewahh ngko!!
Hish...
Cam x cayo plak da nak abes taun...Azam taun ni pn x tercapai laie...ngeh3.....
Kawan2 acik sume camno?Ok dak?da tercapai ape2 yg lum dicapai ker?huahua.....
Same2 la kite perbaiki apa yg kurang ok.....
JUmpo laie....Daaaaaa.......

Rabu, Disember 02, 2009

Iyeke nih??


~umangaihh kocik plak gamba eh...nk nengok bossa klik kt gamba okeh...~tq


Leh tahan gak erh...ade sangkut paut ngan acik gak neh....
wah...xleh tahan...."sukar melupakan pasangan walaupn dilukai." umangaihh.....
not bad...

alahai....sukar jatuh cinta tu x dapek la acik nak mengomen kan nye....
hati ni lembut sangat tp x tau la pulakkan....
hurm...musykil3.....yehaa.......

#continue ngemas sambil intai2 PC....ihhikkss......

Membizikan diri



salam...
Wah...first2 je da muke cik temah kan..
Appa leh wat kan...khihkik
Adeslaa...Acik duk gigih2 ni kemas bilik....nk settlekan ape yg tangguh....
Pening...tu la Ziela...ko galak bersfesbuk....meladang, mengikan lagik...hahaahha

Sayonara.....Jumpo laie......miahaha....
Fesbuk i misshh uu.......hadoihh....

Disember yg Menyakitkan...

Salam uols..Pe kaba?
Sehat?....Cam xdo mood yo nak mengarut skang ni.....

Maaf Ollsss..
Skang ni ade sesuatu dalam fikiran Acik.....

Soklannye :
Betulke kebanyakkan Mak Jan MENGGATAL?
Maaf kalau acik ada buat sesiapa terasa ati atau terkucil hati eh terkecik ati...
Seriously, acik da terkena dgn beberapa MJ ni...
Why...why laki org, pakwe org, tunang org, bapak org ape2 berkaitan dgn org yang KO nak erk?.......
Carik la...anak bujang org ke, duda org ke....
Hurm.....susah tuk describe...asal erk?

Sudahla merampas pastu kikis duet2 org tu...Hey bitch......
Nak duet gi la keje...byk lgik keje halal yg boleh kamu buat wahai si Mak Jan....
Jgn mengharap belas kasihan org dgn cerita2 bengong kamu tu....

Acik x anngap sume MJ camtu....Makcik2 Acik pn ade je yg pegang tittle MJ tuh..tp dorang ok...Leh survive walaupn xde LAKI....maybe sbb da Veteren kot...fikir anak2...kehidupan...Pd yg MUDA lagik tu.HAve Fun yg penting Acik Oiiii.....
Ape aku kesah balak org ke, laki org ke...Janji Leh manje2 pastu kikis ape yg ada...Sudehhhh.....kan??

kesimpulannya, kalu acik dapat itu MJ siap...hihii....
Acik x faham...amat x faham.....

ps: x payah nak merayu bagai supya aku trime ko semula...Sbb mak aku pesan, jgn pandang sampah yg kite da buang...sbb nnt MPS datang amek....(hahahaaa...aku pn x paham pe yg aku merepek neh....) kesimpulannya.......
Pergi Jauh dr idup aku...dan jgn sesekali dtg tuk semakkan lgik kepale aku tuk fikir pasal ko......nothing...!!(EMo lebih ko ni Acikkk...maiahahaa)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini