Jumaat, Jun 17, 2011

Ni yang wat acik sentap...

Pekabo uols.
Dah berapa lama dah x update belog, bukan malas tapi x berapa nak rajin.
LAgi satu uols, nape ek blogspot tetiba cam sadis2 je.
Gini ceritanya, pabiila acik klik sign in cam biasa la kan kena masuk email n password kan tapi bile acik da klik page die suruh sign in lagi sekali.

Aje gile betul. Acik dengan tabah dan ssabar sign in la balik.
Ke belog acik pun kena GODAM? maiahahahahahaha!! Gelak guling2.

Semalam nak main game bejeweld pun takle. Page Expired.
Dengki la tu acik dah no 1 kan kan kan. Tetibe meroyan sensorang ahaha
Ni kes Godam jugak la kot! *Sambil jegil mate garu dagu.

Ni je nak luah, acik nak gi berss jap..Nnt sambung lagik dadaaaaaaaaa...
Love uols.. Meh cemolot sket!

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini