Sabtu, Jun 27, 2009

wahh..bestt..bestt......

Salam Uolssss..........
Fuh...hati ni still tekejut...
Smalam ade member suggest Join Myspacetunai.com kalau nak duit lebih...
Ala..biasa la mmg memula sy rase ahh..membazir laaaa...
tapi bile da baca dan teliti....sy rasa berminat..then terus gi daftar dan bank in kan duet daftar..

tak mahal!!!betul...payah nak jumpe harga macam ni hanya RM 49.90
huh......mcm x percayeee....tgk2 duet dalam akaun masuk rm15.......
kalau carik lagi kawan2...aduhaiii....leh la blanje family, kawan,gf/bf..heheheee......
rugi sangat kalau x try....sy ingat kawan2 je...x kan sy nak senang sorang2 kan....kawan2 pon kena senang jugak.........

baca dan fikir..sampai bile kite nak harapkan duet gaji je.... nak bayar rumah, kereta dll...kan??
kawan2 x perlu gusar..ragu2...Klik LINK ni untuk tahu lebeh lanjut
http://www.myspacetunai.com/ziela

sy juga berfikiran sebegitu.."Ah..duet gaji cukop tuk blanje"
tp sampai bile ye dak?x nak pakai keta ke??xnak beli rumah sendiri??hheheee....
sy da mencuba dan berhasil....kawan2 bile lagik? itu la masalh die uolsss....skang ni sume nak pakai duet..itu duet ini duet...acik ni pon makin lamo makin meningkat umoo...duet simpan...YANG ADDDOOO..hakahakhkk.....

Serius weh.....berbaloi.....kan uolss sume ni adalah blogger tegar..makanyaaaa xdela kite duk membebel di blog saje..hasilnye sambil mengarut n berhappy2 kite dapat keuntungan...duet masyukkk..... leh la wat ape2 yg patot kan.....sampai bile kite nak duk melewehh je kan......

Jika ada pertanyaan dan sebarang masalah boleh call acik la erhh Ziela 019-3435062 atau ADD YAHOO MESSENGER naz_iela@yahoo.com

p/s : sama2 la kite jadik org senang kan.....x kan nak tgk duet mengalir dlm akaun acik je kaann...harharrr...(lempang diri sendrikk.......)

Jumaat, Jun 26, 2009

Nyahahahahaa.......

salam uolsss....pagik2 yg indah nan berseri ni acik nk korang gelak ketawe dulu wokehh....ni acik dpt email dr kak Mas....yg dikenali di Syokkahwin.com.....wahhh, promote gituk....

Alahai Mak Cik.........
Suatu hari..seorang Makcik menyewakan salah satu biliknya
untuk seorang pemuda penyelidik nak buat kajian kat kampungnyer..
Penyelidik yang dah bersetuju tu pun menyewa la..
Malam tu..
Time penyelidik tu nak mandi..maklum ler bilik air kampung..
Dah tu dia tu..hensem lagi..muda lagi..
Makcik tu pun "semacam" ler..dia pun nak pi ngendap si anak muda nie mandi....
Makcik nie kantoi sekali..oleh pemuda tu..
Kali keduanya pun kantoi..nak ngendap nie..
Kali ketiganya..pemuda tu naik bengang dan bagi warning..
" Kalau makcik ngendap saya sekali lagi...saya rogol makcik!!!"
Kemudian..makcik tu keluarkan jari kelingking dan berkata...

" JANJI TAU..!!".. JANGAN BUAT-BUAT LUPA TAU!!!

===========================================
Burung Spesel

Pada suatu hari sorang suami baru pulang dari Brazil , membawa burung kakak tua yang sangatlah spesel..
Si isteri bertanya..pada si suami...
" Abang..buat aper beli burung tu..?! Kan mahal tu..!"
Suami menjawab..
" Ala takper..burung ni spesel..tengok nie.."
Suaminya mengangkat tangan kanan dan memetik jarinya...burung itu terus menyanyi lagu POP..
Si isteri sangat suka..dan menyuruh suaminya mengangkat tangan kiri plak..
Si suami..berbuat demikian dan memetik jarinya.. dan burung itu terus menyanyi lagu ROCK pula..
Si isteri pun suka dan bertanya..
" Abang, kalau kita angkat kedua-dua tangan plak camner..?"
Suaminya menjawab.." Awak cuba la buat.."
Si isteri mengangkat kedua2 tangannya dan memetik jarinya..lalu..burung itu pun berkata...

" SATU SATU LAH, BODOH..!!! "

============================
mengandung anak gajah??????

Seorang lelaki yang badannya gendut naik kereta
api. Penumpang sangat penuh maka lelaki itu
terpaksa berdiri. Dia merasa ada yang
menyenggolnya lalu lelaki itupun melihat
kebelakang. Ada seorang ibu hamil yang juga
sedang berdiri. Melihat wanita hamil itu maka
lelaki bertanya pada wanita itu :

Lelaki: Hi... kakak hamil ya ?
Ibu hamil : Iya udah tahu tanya lagi (kata wanita
dengan nada kesal)

Lelaki: Isinya orang ya, kak ?
Ibu hamil : Iya (dengan nada kesal, lalu
bertanya)Encik hamil juga ya?

Lelaki: Iya (Sambil ketawa)
Ibu hamil : (Karena merasa jawaban lelaki itu
tidak sopan dia melanjutkan pertanyaannya) Isinya
orang ya?

Lelaki: Bukan, isinya anak gajah ( sam bil ketawa lagi).
Ibu hamil : (terkejut, lalu ketawa)

Lelaki: Laa... kenapa ketawa? (dengan bingungnya)
Ibu hamil : Oh isinya anak gajah, ya... patutlah
belalainya keluar( sam bil menunjuk seluar lelaki
yang lupa dikancing)

Lelaki:???????????
===================

Skandal Doktor

Seorang lelaki yang kebetulan seorang doktor muda, merasa tidak selesa dengan apa yang telah berlaku.
Ia pulang ke rumah dengan wajah muram.
Setibanya di rumah, ia merebahkan diri di katil dan fikirannya mula melayang
Lalu ia mendengar suara dalam kepalanya berkata,
"Sudahlah, tidak usah difikirkan. Skandal doktor membuat hubungan intim
dengan pesakit terjadi di mana-mana.
Jadi kamu tidak perlu merasa bimbang."
Doktor tersebut cuba untuk setuju, tapi apa yang telah terjadi pagi
itu terbayang kembali dan perasaan tidak selesa muncul lagi.
Ia membalikkan badan dan mendengar lagi suara dalam kepalanya,
"Tak perlu bimbang,orang sudah mula biasa dengan skandal hubungan seksual
antara doktor dan pesakitnya."
Lelaki itu mulai tenang dan perasaannya beransur-ansur pulih...
Tiba-tiba suara lain dalam kepalanya berkata,



"Tapi masalahnya kamu kan doktor haiwan"

_____________________________________________________________________________________

Sorang taukeh kedai restoren sedang mengira pinggan mangkuk di kedainya...
- 13 mangkuk pecah
- 5 mangkuk retak
- 2 mangkuk hilang

DAN....
- 1 mangkuk hayun sedang baca email ni.....
daa...pegi buat keje.....takde keje lain ke 2...asyik tgk pc je ekekekekeekekeke


kuangjaqq kan weehhh...aku pon duk terkenaaaaa dowwww.......

Selasa, Jun 23, 2009

Lagi Budak Hilang

Ingatkan sekarang ni femes kisah ragut meragut...Kanak-Kanak hilang dah makin luput.. Jangkaan aku amat meleset.. walaupun kehilangan ni x gempar seperti arwah adik sharlini namun ia juga sebahagian dr mimpi rakyat malaysia yang mempunyai anak- anak.....

Mampukah Kisah2 sebegini hapus???Dimana sikap Toleransi, Penyayang, BAik hati, Budi Bahasa yg org2 LUar cakapkan tu?Malu nyaaaa...ade segelintir Rakyat Malaysia yg Hati BUSUK nak MAMPOS!!sori uolsss.....aku amat sensitif bile baca kes camni....xde OTAK ke wehh......

Tadik setelah aku berjogging...wahhhh, jgn ingat mak jogging kat trek nyah..mak jogging kat BLOG org...hahahaa, tgk blog kak zura...ade posting kanak2 ilang....aduhh, kemane aje adik nadia dan adik Zakry ni pergi...

Ya Allah, selamatkanla mereka berduaa...Aminn.....

nak tahu kisah selanutnyee...gi link nih....gi bace erhh weehhh....x bace siap koranggg

http://fazilzura.blogspot.com/2009/06/zakry-nadia-sarah-nadia-nadia-natasha-8.html

REZEKI

akhir-akhir ni aku bahagiaaa bangatt(sebot dlm nada Sinetron Intan)
hahhaaaaa....

Syukur, Alhamdulillah.... Allah memberikan rezeki pada sekalian umat...
Semuge rezeki yang Engkau limpahkan ini x akan pernah putus...Aminnn

Hari Selasa yg amat BAHAGIA>>>>>>>
Aku Tongah Senyum sendirian ni.......ngeeeee>>>
Detik waktu arini amat lambat.............
Bukan kerana Acik Ichamm nak alik Key Ell wokehh(kang touching plak.....ada la sesikit...nyahaha)

Thanks Abah, Emak, Adik2.....Love Uolssss......
Ngeeee >>>>>

shayee dapat awardd :)

salam uolss...
hahhaaa...ape kes tetibe mukadimah da gelak....
pabila udah di sound cik ain...baru acik teringat yg acik lupo die ada bg award aritu makanye apabila tidak ditepek perasaan menjadi hambar...wakakkaa...(layankan aje erh aku merepek arini...)

thanks ye dak kecik....ko ingat aku , aku ingat ko....pe lagik blanje ahh dongg...belanje mahal sket..kahkahkahhh.....







thanks lagik skalik ye freenn.....
bile ko nak besar??waahhh..tetibe ayat cam nak kena lempang kan...
yelaa arini dak ain ni jiwa kacau...kena kacau ngan dak atan(aku pon x tau sape atan..nyahahaaaa)
jgn tension2 wokiess....x dara arr tension2(cam konal yoo ayat nehhh..."super bean").... haa, jgn nak pikir laen erhh....hahahaaa
capooo laiee nak bg award kat acik nehh.....

Isnin, Jun 22, 2009

TAG by KAK ZURA mama AKIL...sukeee wehh :)

Salam uolss...
setelah beberape lame peram tagg ni br laa die masak ranum....hahhaaa....
bukan malas erh uolss....ha,jgn salah anggap..ecechhh..thanks kak zura.. bertambahla lagik sekilo sayang hamba padamu, sbb rajin bg keje skola...suke tau.. tq..tq..


1. who tag you?
- Kak Zura mama Akil yg ciutttt :)

2. do you like tags?
- of coz la suke....menggeletek je nak wat tag...bg la lagikkkk...yehaa

3. If you can have a dream to come true,what would it be?
- mak aihh, ni berpinau bijik mate kalu nak tuliskan.... tp kalu menjadi aku nak laa, belikan umah tuk mak ayah aku, keta n sume keperluan yg perlu laa...
- pastu sesama family gi wat umrah ke haji ke...
-nak lagik verangan vidup, aku nk bawak family aku gi paris ke erkk....hahahaha....jimba2 time la :)

4. What is your current mood?
-masih boleh di kawal...makanya jgn wat aku hangin wokeh :) lalalalalalaaaa

5. What will u do if your crush said he/she adores u to?
-redha.. heheee

6. Will you fall in love with your bestfriend?
-umangaihh, mestila ado..... tp x dapat nak nolong eh..

7. Which will you prefer,loving someone or being loved by someone?
-loved by someone kekdahnye..

8. What is your favourite food?
-janji halal.. sedap n bahagie(pe kes plak bahagie neh..huhuu)
~em..yummy,yummy, deliciouss!!haha

9. If the person you dislike is right infront of you,what will you do?
-sepak die..haaha x ar, wat biase je walaupon hati ini menggelodak je nk bg penampar kan...tp cover solehah sket..ahakss :)

10. What do you pray each day for your loved ones?
-Allah mengampunkan segala dosa2....
-dipanjangkan umor, murah rezeki
-hidup aman dan harmoni

11. How would you see yourself in ten years time?
-have own family...(gatai erh ko kak long..hahahhaaa)
-ade rumah besaw, keta besaw, ade org gaji..xleh blah
-wajibla da jadik executive gaji riban2 kan..kahkah....

12. What is the reason that could make you tensed up?
-org yg tak reti bersabar..suke marah2 org..go to hell bebehh
-keje menimbun..gaji cipoettt jee...bole kaa??

13. What kind of person do you think the person who tag u is?
-baik hatiiii, ibu yg baik
-sayang sgt kat akill n asben die
-cool n rilekss...
-copek nangis kot??yekee...see da blog laaa

14. Would you rather be a single and rich or married but poor?
-wahh ini bikin itu acik ichamm terase ati neh.hahaaaa
-x kisah laaa, yg biase2 pon ok..janji rajen dan jujur dan baek hati...sbb skang ni duet adalah sgalenyee..huh!!geram...

15. Would you sacrifice for your loved ones?
cikrettt arrr... :)

16. What's the character must have in your partner?
-beriman,penyayang, bkn kaki baran
-sayang aku lebeh!!hehee

17. If you fall in love with to people simultaneusly,who would you like to pick?
-subhanallah..mestila yg boleh membimbing aku yg masih terkapai2 ini ke jln yg benar.....
-bersama2 aku walaupon susah senang...ribot taufan.... ngeee

18. Would you forgive and forget no matter how horrible a thing that someone has done?
- ya udahhh..maafin jua gampang(senang erhh..aku x mencarut..)
-ikot la tgk pd ape yg jadik..kekadang kite ni kan manusia..x perfect...sekecil zarah pon mesti ade tercuit gak hati ni...mane leh lupee chaaaaa....
-tp as manusia kite kena la cube lupe2 kan...bermaaf-maafan...

19. Do you prefer being single or having a relationship?
-mase ni ok single kot...mase akan dtg, siapa tauuu....nyahahhaaa

20. What is your embarassing moment?
-memalukan erhh...erm, pernah jatuh notor pastu kain aku koyak wehhh..... malu gak laa walaupon x ramai org...adusss

21. Who are the 5 person that you would like to tag?
-ain dak kecik
-lela vavavaaaaa....
-azwan dak x reti duk diam...
-Ayie yg sibuk study...
-Al-Kaput kap kun kap..(sudi ke mung?nyahah)

Sabtu, Jun 20, 2009

SeLAmaT HaRi BaPA....Abahhh

Hari Bapa da tiba....
Masyaallah....cemane ni, duet xde..gaji x masuk lagik...

ape nak bagi kat abah....hurm...xpe mungkin abah paham, anak die gaji xde lagik(jawapan selamat)..ahaksss...ampon abahh.......

itu ye bapa sayaaa....mestilaa tau kan..da abah sorang je laki dalam gamba ni...heheeehe
owh..mestila uolss gi bawa ayah gi jenjalan, makan2, beli hadiah kan??
sedeyy nye uolss...nape la ari bapa duk tengah2 bulan...cube wat awal bulan ke akhir bulan ke...huhuu....nak gak salahkan tarikh....
andainye abahku membace coretan ini,
ketahuilah bahawa yg kami anak2 amat menyayangi abah sepenuhnye...xde tolak banding..
walaupon ape skali pon abah tetap abah kami yg cool bebehh....ewaahh...
sempena hari bapa ni kami x dapatla nk bg ape2...ni sume pasal lyn x keje(hahahhaa,,,nak gak salahkan org..ampun pak...:))
semuga keluarga kite bersama hingga ke akhir hayat, bahagia, harmoni, aman, dimurahkan rezeki dan segala2 kebaikan...
Ya Allah,
KAu Ampunilah dosa kedua IbuBapaKu...Dosa2Ku, Adik BEradikKu, Keluarga dan Saudara MAra Ku yg masih hidup mahupun sudah meninggal Dunia Ya Allah...
BErikanla Umur yg panjang kepada kami, Rezeki yg melimpah ruah, kesihatan yg baik, keamanan dan keharmonian yg berpanjangan Ya Allah.....
Sesungguhnya kami hamba yg Lemah dan Hina Ya Allah....Berkatilah setiap apa yg engkau berikan pd kami.....Makbulkan doa kami, sesungguh Engkaulah Maha pengasih dan Maha segala2 kebaikan....Aminn YArobbal Alaminn......

PanTuN UpIN IpiN

si comel Nurul Husna Hasya..
Dak kecik ni anak kepada kak Ina dan Abg Rahim..
LAst week weolss tido umah die kat semenyih ..hamboii meriah...makanya acik x sompek nk snap2 gambo sebab nye ape uolss??malas?hampess...camera xdo bateri lor...sian x wehh...hahahaa.....



makin besa anak2 kak ina ni...
Hazique, Hariz, Hasya dan Hafiey(camtu kot eja...hehehe,ampun ya pakk..)
cumel..petah cakap n mcm2...

yang paling acik xleh tahan.....
hasya : pergi kedai beli barang...
angah yang paling garang....

dan tu gak, si hariz nyampukkk "atok yang paling garang"
hamboii kamu...huhuuuu.....
klaka sehhh.....kekadang dak2 camni la wat kite2 ni heppy..bile nk mara pon trus x jadik..lawak kann....

suke laaaa weehhh.....

hasya : "mak long comelkaann..."
aku : " a ahh comelll"
hasya : "hasya lagik comel kan....."sume comelll.....

sobonaa eh, die nak cakap die je yg comel kot...hahahaaa...tetibe masuk sume org... :))))
smuge haziq,hariz,hasya dan hafiey menjadi anak umi dan ayah yg soleh dan solehah..amiinn :)

kENAPa MaKIn MaLAss....

Salam...
Aduh..kenapa la akhir2 ni rase memang malas weh....siyess nye malas...x maen2 tau..huuhhuh...
malas nak wat keje...malas nk wat memo...malas nk decide bile nak adekan meeting..malas nk beli beras(nk masak nasik kat opis...tp ad da nk berenti...kenala beli periuk baru..huhuuu)...malas nak jalan kaki...dan yg penting MALAS NAK UPDATE BLOG.. adehlaa...
kenapa sume ni berlaku...arghhh. tidak!!!!!!

Khamis, Jun 11, 2009

makan banyak!!!!RM1.00 je....

Salam uolsss...
camno.....sehat di samping femili terchentaa??
acik pon..ahakssss...
ok..ok....cite laen k....
acik telah di roger2 oleh seseorang ttg promosi....promossiii.....ulang soreeee..promossiii
bukan promossi baju wokehh...promosi makan..hikhikk
ni link nyeee..... http://www.mybostonworld.com/

gile ahhhh......Restoran Boston @ Jusco AU Keramat (berhadapan Kenny Rogers) ade bt promotion - chicken chop, lamb chop, fillet o' fish berharge RM1.00..start dr 12n-3pm & 6pm-9pm..promotion sehingga 18jun ni..ramai2 g la sane..jom2!(tu la yg ditaip oleh ad di ym..)

makanyaaa uolsss....gi la serbu sana yee...beliau pon da pegii..acik je yg x poiee lagik...xdo sapo nk teman..laen la dak adhaa...sang manja die teman...huuhuu....jgn jeles uolsss......

siyes wehh, x tipu..tapi jgn la uolss bawak duet ngam2 je kaannn..haruu laa jadiknyee...bawak duet lelebeh skett..boleh makan manyak2 kalik..huwaaaaa.....

selamat bermakan2 yeeee :))))

Khamis, Jun 04, 2009

TAG by KAK ZURA mama AKIL

cayang betoii la acik kat kak zura..slalu ingat kat acik bile ade ade "keje skolaa" neh..huwaaaa!!
layannzzz....acik mmg suke tagg mengetagg nehh...

1. Bekas kekasih saya adalah..
- umangaihhh..mane leh gembar gembur kat sini..hahhaaha.....

2. Saya sedang mendengar...
- akak noorma mengomel sendirian..ampunn kakak....

3. Mungkin saya patut..
- gi amek air masak..sakit tokak

4. Saya suka...
- bace blog org..tp malas nk komen...bole?? :)

5. Sahabat-sahabat saya...
- mcm2 ragam...sy syg kwn2 sy....

6. Saya tak paham...
- kenape "org" tu dengki kat sy...hahahhaaa

7. Saya kehilangan..
- org2 yg syg syg..(arwah nenek, atok, mak ngah dll)
- duet...bek mengaku sape yg amek wehh...hhahaaa

8. Ramai yang berkata..
- "makin sehat ko skang erhhhh"

9. Cinta itu adalah...
- cinta itu bole diumpamakan bagai makan sambal belacan......huhuuu

10. Di suatu tempat, seseorang sedang...
- abg mail...(project engineer) ngah ckp dalam talipon...donga ehh pasal batu..apo tahh

12. Saya akan cuba...
- menjadik anak solehah
- bekerja dgn lebeh rajen spy naek gaji..heheee

13. Ayat SELAMANYA membawa maksud..
- mcm kak jura la...ever n ever..hahaha

14. Telefon bimbit saya..
- Apple Iphone...nyahahaha..jgn jelesss :)

15. Bile saya terjaga...
- sy akan ke toilet....hahhaaa...x pon gi minum airr...
- betulkan bantal.... :)

16. Saya paling meluat...
- pasangan yg menjijikan..(ayat haku oiii...nakkena bantai ke..haha) maksudku, berciumla, polok2l laa....
- budak skola baget cam org besa..gedikss wehh

17. Pesta/parti adalah
- hav fun...panas...ramai org....nk makan xde tempat..(ingek makan yo la acik ni haaa)

18. Haiwan yang paling comel penah saya temui...
- labah2...cumel kee...hhahaha.....

19. Peringkat umur yang paling menyeronokkan saya ialah...
- skang laa..byk duett....kecik2 mne nak dpt duet..x kojee...

20. Hari ini..
- acik duk ilek jee....

21. Malam ini saya akan..
- duk kat umah menonton keliwon..kahkahkahh.....

22. Esok pula saya akan..
- print pay slip
- siapkan keje yg haji ramlan bg..huwaa!!!

23. Saya betul2 inginkan..
- kuarge yg bahagie hingga ke akhirat....
- rezeki yg melimpah ruah..

24. Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini..
- sgt comot..hhhhahahaa

25. Pusat membeli belah atau arked permainan...
- tempat menabur duet..hahaa

26. Makanan barat atau jepun..
- barat..jepon x lalu weehhh

27. Bilik yang terang atau gelap..
-samar2.....wahh cam romantik sket...kan..kan....gelap sgt pon x leh blah gakk

28. Makanan segera adalah...
- segera dimasak...atau makanan xyah nk masak2..beli sayur trus makan...huhuu

29. Ayat terakhir yang anda telah katakan pada seseorang..
- "gi la beli tiket kang abes kang...." (ckp kat k.noorma sbb nak balik kampung....hehe)

30. Siapa yang anda ingin tag..
1. Dak Ain
2.Lela (x reti2 updat blog ke wehh)
3.Ayie (yg busy blaja)

tips mengenal diri

salam..
lame x update..kawen laa...hhaaaa...

td jenjalan kat budiey.com makanya terbaca la itu TIPS MENGENAL DIRI SENDIRI MELALUI TARIKH LAHIR.....DARI DATUK DR FADZILLAH KAMSAH
okiess...layan wokeehhhh

1. Pemimpin
2. Lembut
3. Kemas (Cerewet)
4. Rajin
5. Boleh berbincang
6. Angin
7. Patuh
8. Bisnes
9. Glamour

Ok..ni contohnye erh....acik wat ikot tarikh ari jadik acik la yooo...huhuu

Contoh: 04 04 1987
4 + 0 = 4
Maka kotak pertama adalah 4.

Kemudian campurkan kesemua nombor..
0 + 4 + 0 + 4 + 1 + 9 + 8 + 7= 33
Kemudian hasil campur yang lebih dari 9 akan dicampur lagi seperti :
3+ 3 = 6
Maka kotak kedua adalah 6..

Selepas itu kotak pertama akan dicampur ngan kotak kedua
4 + 6 = 10
Oleh kerana hasil campur lebih dari 9 maka dicampur lagi
1 + 0 = 1
Maka kotak ketiga ialah 1..

hasilnya..
4 : Rajin

6: Angin
1: Pemimpin

wahhh...wahhh...rajin,angin n pemimpin...meh acik hurai2 kan kekusutan tersebut...nyahaha

rajin - sobona ehhh mmg acik ni rajin...malu nk cakap..hahahaa.....
rajin surf internet, rajen chatting, rajin la tu kann..kann...ahaksss :)
angin - kiro ehh acik ni ringan mcm angin la kot..hahahaha...sedap vontot je
nak cakap cenggitu kan...x kuase mak nyahh :)
pemimpin - haaaa..yg ni acik suko.....acik mmg suko memimpin....itulaa dio
sobab erh acik suko berpessatuan maso skola n poli...best..bestt....bilo
da kojo ni yooo....apo nk dimimpinkan....sume lagik senior kannn..x
sesuaiii..yehaaaa......tingin nak juin persatuan mcm alaaa yg wat2 motivasi
tuk dak2 skola tu haaa contohnye karisma,friends...mcm2 laa...sape nk offer
acik ni haaa.....sukorelaaa wehhh :)
makanya kengakwannn....jum kite kenal2 diri kite.......daaaaaaaa

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini