Sabtu, Jun 27, 2009

wahh..bestt..bestt......

Salam Uolssss..........
Fuh...hati ni still tekejut...
Smalam ade member suggest Join Myspacetunai.com kalau nak duit lebih...
Ala..biasa la mmg memula sy rase ahh..membazir laaaa...
tapi bile da baca dan teliti....sy rasa berminat..then terus gi daftar dan bank in kan duet daftar..

tak mahal!!!betul...payah nak jumpe harga macam ni hanya RM 49.90
huh......mcm x percayeee....tgk2 duet dalam akaun masuk rm15.......
kalau carik lagi kawan2...aduhaiii....leh la blanje family, kawan,gf/bf..heheheee......
rugi sangat kalau x try....sy ingat kawan2 je...x kan sy nak senang sorang2 kan....kawan2 pon kena senang jugak.........

baca dan fikir..sampai bile kite nak harapkan duet gaji je.... nak bayar rumah, kereta dll...kan??
kawan2 x perlu gusar..ragu2...Klik LINK ni untuk tahu lebeh lanjut
http://www.myspacetunai.com/ziela

sy juga berfikiran sebegitu.."Ah..duet gaji cukop tuk blanje"
tp sampai bile ye dak?x nak pakai keta ke??xnak beli rumah sendiri??hheheee....
sy da mencuba dan berhasil....kawan2 bile lagik? itu la masalh die uolsss....skang ni sume nak pakai duet..itu duet ini duet...acik ni pon makin lamo makin meningkat umoo...duet simpan...YANG ADDDOOO..hakahakhkk.....

Serius weh.....berbaloi.....kan uolss sume ni adalah blogger tegar..makanyaaaa xdela kite duk membebel di blog saje..hasilnye sambil mengarut n berhappy2 kite dapat keuntungan...duet masyukkk..... leh la wat ape2 yg patot kan.....sampai bile kite nak duk melewehh je kan......

Jika ada pertanyaan dan sebarang masalah boleh call acik la erhh Ziela 019-3435062 atau ADD YAHOO MESSENGER naz_iela@yahoo.com

p/s : sama2 la kite jadik org senang kan.....x kan nak tgk duet mengalir dlm akaun acik je kaann...harharrr...(lempang diri sendrikk.......)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini