Isnin, Mac 29, 2010

Anak-Anak Ku...Yang Adooo.. :P

Salam Uolss, Pekaba Sume?
Adesssss......Muke sedang kemerah merahan uolsss...
Bukan menahan malu, tapi sunburn!!!Cissss, Akibat mandi manda tanpa usul periksa...Ewah, cane tu acikk??agaggaa

Tibe-tibe teringatkan dak 3 Org neh...
Cuti Skola Aje mesti Mai...Anak angkat Mummy, yg lagik sorang tu anak buah acik.....
Duk Bising, "Nak beli gigi..nak beli gigi...Acik duk ingat gigi ape.....Ropeee nyeee.. :P
Cantik gigi korang an...Tak gosok gigi hape...alalalallaa.... :P

Syafiq, Danial dan Danish......

WINDU NYEEE.......
Siap2 Remind weh, nanti cuti skola lagik nk datang tolong belikan B-Daman...
Die ingat Along die ni Keje Jual DaD** ke...Manyak Wet....agaggagagaa

PONEK melayan.....cane acik kalau dah ada anak nanti...Huhuhuhuhuh....
Toksah membayangkan weh..Tak ssesuwaii n tak suwittt....ahahha

Nota Lemaks : Anak itik berenang2...Nak gi LUnch Jap...Ade kena x??agagagaaa

2 ulasan:

  1. anak2 sapo le yg ziela hangkut tu ?
    heheheh comel jek ..

    save my new blog link tu ure blog key lalinkkkkk ...

    BalasPadam
  2. hihihhi....
    2 org tu anak angkt mak..kecik2 dulu mak jage....yg srg lgik tu sepupu kite nye anak...hihi..cumel cm akil yg kiut...hihihih
    owh..da tuko ke....okeh2...roger2..

    BalasPadam

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini