Khamis, Mac 25, 2010

Sy Shuke.....

Smalam acik cuti cuti mesia.....
Dapat mesej arini ada meeting bersama HR PETRO*** Holding...
Okeh2....Dengan gigih2 datang Opis 7 sengah nak hapdate database Staff....
Cissssss....X tengok langsung....ahahhaha
Tapi takpe, acik pekerja yg baik..redha dan tawakal...

Eh eh...tetibe Kak Ruby kate kena Pergi ngan Fhirdaus...
Wah3....Acik ni dah la x reti nak bual2 kan buatnye dorang tanye apa jadah, satu hape acik taram...miahahaa
Alhamdulillah, xde apa yg debaq debuq pun...Rileks n santai...I loikeeeeee.....
En Aziz, Cik Zalika and Cik Husna...Sporting Habes.Len kali kite meeting uolls sedikan lgik ek sandwich cenggitu...
Agagaga...Kecoh la ko Acik nk makan2 bagai kan..huhu

Naik ape??ahaahah
REMPITSSSS acik arini uolsss....
Takkan nk naik asing2 kan...Gamble la weh....
Acik nan Daus an teman tapi mesra...Damn!!Agagaga...
Weh2...xyah nk membayangkan acik naek motor camne...ahahahha

Sambil meeting, sambil makan...
Sambil minum, gelak-gelak...
Abes daaa meeting...yihuuuu......
sy amat suka itu sandwich...dan itu karipap..x bape nk suke...
Over ko Acik...Makan aje koje nyee...
wink..wink..Nanti wat lagik ek...
Sy nak request nak gi nan Daus lagik....Acaneee tu???caneee tu??(SAmbil angkat2 kening...)ahahahahaaa

Da balik tu, DAMN!!Bateri kong..pling2, cam jin je bateri tu habes.Adoi..Musnah harapan Acik nk bergamba bgaikan johan weh...
Eh..eh...Tidak terjadik itu....Daus kan ada enset canggeh..."Strawberrry" beliau tu an....ahakssss :P

peace....Acik amat mementingkan kebebasan...miaahhahaa.....
Sayang semuanyaaaaa....sudahh terlambaat..aagaga...
tak ah, xde nk lambat2 eh..Syangnye X dapat nk gi bridge sbb tutop..Cisssss, Demyuh...


Lagi itu sayaaaa....Sy suke nih posing memosing nye tuh..
Pas sy, sy lagik, dan sy lagik..
Cane tuh??ahahahaa.........

Daus pn nak jugaakkk weh....
Klik2.....Senyum dearr....(Sambil tgk2 belakang..takot ade staff lalu....ahahaa)

Nota Lemaks : Weh2....Kokoii laa dorang ni acik da uar2 kan da kat FB nk gi sane...Cisss, xde sape berani nk reply...n jawab..
"Ye..ye....Aku nk lanjee korang..."agagaggagagagaaa

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini