Selasa, Januari 04, 2011

Hantu Kak Limah Balik Rumah punye kes....

Salam Uols..
Meh cemolot sket..
Lame ngedik weh... tetibe...ahaha
Ok2, citenye begini...
Cecite...Ceciteeee..

Acik Udah le menengok cite Hantu Kak Limah balik rumah ni masa die baru kuar wayang ritu.
Si Gemok belanje..Belasah je la cik bedah oi...
Tapi memang tak rugi la kan, sangat best dan kelaka nak muntah org kate..
Org la kata, bukan acik okeh..
Tak duduk diam semua org, menggedik sakan..
Tak leh berehat ler gusi,gigi, mulot, mate, bontot uols. Golak aje.
So balik2 dari tengok wayang tu, acik da "ter cecite cecite" kt femili ler.

Makanya dengan itu, mereka sangat eksited..
Dan sehingga kini, menjadi sebutan uols..
Hari Ahad ritu pas balik kenduri kawen dan daftarkan Ika ke kelas komputer singgah ler Wangsa Walk dengan harapan nak bazir2 duet la kt panggung wayang tuh..sekalik tengok umangaih ramai bonar yang beratur, mcm frust2 sket tapi gigih uols beratur demi femili aahahha...

Sebab abah acik ni bukan senang2 nak ajak gi tengok wayang, idak le beliau melayan..aduh..
tapi kak limah punye pasal........ eksiteddd uols
Suruh ler adik acik si jaja beratur dan acik mengusha2 skrin yang kuar list cite2 tu sume kan..
Aduh.......Sadis nyeeee, tgk cerita Hantu Kak Limah semua FULL..
Berdukacitaa ler gamaknye kan..
Takde rezeki org cakap....

So dalam keta plan2 balik la bila nak tengok wayang, katenya hari sabtu..
Owh......tidakkk, acik kan dah Join Party Budiey.com sudah 4 tahun... ngeh2
Tapi takpe kalau mereka nak pergi tgk wayang, pergila...Acik kan dah tengok..
Tapi2 uols, acik coba google mane tau leh reserved dulu..
Yang adoooooo la weh....
Sabtu dan Ahad cerita Hantu Kak Limah tu dah Nan Adooooo.....

Kasihan deh....
Takpelah, DVD kuar nye, org beli yang original yeh yeh....
Masa tu kite tengok sampai muntah...
Leh feeling2 sket,leh baring2 depan tibi ahahahaha....

Tak Ingat la, hari ape mungkin raya haji kot..
Kat Astro Ria kuar beb cite Hantu Kak Limah, macam terkejut je an..
Cerita ye ceritaaa... Setengah jam camtu..
Cisssssssss, sampai kat part best bleh plak Nak tau kesudahannya??Sila ke pawagam berhampiran (Alaaa..camtu laa maksud die...ahahahaahaa)
Potong jambul betul laaaa......

Pape pn, Acik kasik 5 bintang dari 5 bintang la untuk cite ni...
Ehhh, ade jugak org yang cakap cite ni bosan, tak best....Mengantok, menyesal pergi tengok..
Weh, kalau cite ni tak best....
Ape jadahnyeee dah berjutaaaaa beb..
Byk panggung FULL....
Acik dan rakan2 sehingga mau tengok 2 3 kali..
Adooooo acik kesah?Kau ade??
Kannnnn..Angkat ko...
Haish, bukan ape...Kdg2 manusia ni bila bercakap tak pernah nk fikir hati org...
Mai umah org, pastu pum pang pum pang pasal diri ko..
Taik teling acik ni mencurah2 uols kuar..
Mengenang kan minah sekor ni..

Opsssss, Emo ko acik di tahun baru..
Dah2, sape tak tgk lagi..gi nengok cepat... :P

Nota Kak Limah : Enjet enjet semut... Sape sakit naik atasss (Naik segala bulu acik nyanyi lagu ni, sambil terngiang2 sore Kak Limah..Lariksssss!!)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini