Selasa, Januari 11, 2011

Party Ulangtahun Budiey.com ke 4 part 2

Sampai sana je dah pukul 12 lebeh dari pagi tak makan,
Dalam train gua dah dah macam nak muntah2 kan, kepala pening ahahaha..
Neena sampai letak minyak angin bagai. Tak menahan weh, siap cakap "weh..jgn cakap nak muntah nak muntah nnt terbayang dan akan muntah " (ada la sikit2 cmtu die ckp) ahahahhahaaa
Punyaaaa la lapa, sampai pun bkn terus bole makan. TUngguuuuu lagi. Sekali dapat makan hambek ko. Neena tambah 2 kali, tak sangka si keding ni makan byk. Pape mee gorang itu sangat sedap tp tahun lepas punya party makanan lagi byk malatop wooooo.. ahaks :)
See, mee goreng ada. Kueh ado, macam2 laaa...
Kucing garong yo takdo (tetibers.. ahahaha)

Ni diantara hadiah untuk para pembaca, cabutan bertuah sume la. tu tengok siap ada hadiah untuk anugerah pembaca uols. Mcm pembaca setia, pasangan pembaca paling romantis, pembaca paling cool, paling peramah, paling malatop! wah ... Taun depan acik nak pulun pulekss uols :P Fuhh kiri, fuhh kanan.....

Goodies bag untuk pembaca,Selebriti,Vip macam2 lagi hoih..
Paling penting tu laaaaa...Blackberrryyyyy :P
Ni ler pemenang cabutan bertuah paling dinanti2 kan uols.
Balckberry uols, ate gile kau xnak. Dapat free plaks tu kan. Tahniah la ye bang.
Eh tapi......gua dari awal duk usha beliau. Eh bukan acik gatal okeh tapi muke bader ni sejibik cam muke si Don.
Nota utk Gumuks : Mok, bade ni sejibik muke lu mok. Gua Usha tahap tak lepas punye tapi tentu2 la bukan mok sbb bader ni putih lu manis2 kan mok (sambil garuk2 pale.. takot budak dumok ni marah! ahahahahaa..)
Dan Abg ni ape ye name acik luper, memenangi Anugerah Pasangan Pembaca paling Romantis.
Aduh.. Ni sume gemok punye pasal. Acik dah ajak dah pun die pegi (kalau die pergi leh la acik rembat goodie bag die.ahaha)
Bengang je, acik cakap kt dia :
A : Gemok, nnt ikot eh gi Party tu
Gemok :Ah, taknak la..Org tak suke la party2 ni.
A : Alaaaa..bkn party mabok2 pon!Ngok..
Gemok : tak mabok pn tetap taknak.
A : alaa..orang nak menang pasangan pembace paling romantis hahahaha
Gemok :LAgi la xnak, mane ade awk romantis2. Tipu je gumuk ni.
A :sengal!ahahahaahhahahhaa
Adoi... bleh kena kencing berdarah weh!

Pembaca pertama yang datang weh.. Abg Lan, lagi sempoi. Beliau mnggondol, wah menggondol tau lan..
Anugerah Pembaca Paling malatop (Lelaki..)
Pergh mmg malatop la...Dengan spek dengan Kasut.
Pstt..pstt.. Lan, nak pinjam kasut wat noreh buleh?
Kasut noreh acik dah koyak mase men bola smalam.. Hahahaha :P

Sambung lagi.
Dah muntah belom :P

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini