Selasa, Januari 25, 2011

Cinta Fasha Sandha dan Jejai sudah berakhir

Tiap tiap pagi mak acik kalau bangun tido nak pergi keje memang akan bukak tv.
Acik kan tetamu, tido la kat ruang tamu. sedap tak pantun tu? tetibe hahahaha..
Volume bukan calang2 weh. Paling kuat kalau boleh. Nak kejutkan Jiran sebelah la gi keje sekali.
Selalu bukak MHI la, kan mula2 pengacara mesti cakap pasal paper kan.
Mule acik bolayan la, sume buat cam biasa je. ewahhh..

Tetibe dengar Fasha, Jejai Putus! wah.... sume lari2 dekat tibi. Acik dengan mamai2 air liur ade lagi bangun weh.. Ahaks!

Mengikut yang acik baca ohbulan mereka ni sebanar nye dah putus lama dahhhhh...
sebelum Si Fasha ni bawak diri ke Bali. Entah betul entah tidak hanya mereka yang tahu....
Uols, my Uncle Arwah Awang Buncit (Kenai ke idak korang ni... ngeh3) cakap apa sahaja yang dikatakan oleh pihak media ni kadangnya ada betul nye,, biasalah artis nak sorok kemain kan.
Bak kate pepatah "takkan pokok bergoyang sendiri kan kalau tak kena tiup dengan angin" (pepatah ke ni weh???kuikui..)


Bleh ke nak cakap "what u giv u get back la"...........

Sekian...... dari saluran kecoh mengecoh!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini