Selasa, Januari 25, 2011

Header Baru acik cantik kan? Nak sedapkan hati sendiri :P

Berani nak cakap tak cantik?
Acik belasah korang! ahahahahhaha
Weh, taulah header baru acik cam ada yang tak kena.

Acik bab edit mengedit ni memang fail sikit.
Bagi la bab memasak ke, memekap ke, barulah ada feeling oih. tetibe.
Ade sesape baik hati, penyayang, anak solehah, nak tolong acik wat kan header? ehehehehhee...
Free la.. kite kan kawan baik :)

Nanti acik nak torai lagi.
Mana tau lagi cung melecung..
Korang pun kalah (rasa nak lempang je dengan keegoan beliau ni..)

Nota Noti : Pernah tengok Gajah berak tak? takde..saje tanyaaaa ahahahahhaha!!!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini