Jumaat, Januari 21, 2011

10 Perkara Paling Best Masa Sekolah Rendah

Salam uols,
Selamat Malam hoih.
Apa bikin? Acik br je online ingat nak check email ke hape.
Bosan weh tak terkata.. uhuhu..

Berbalik kepada tag tadik.
Dr haikal thanks ye haikal sudi tag acik ni ha..
Sapo la acik di kalangan blogger ehehehe...

Jap jap acik cubo refresh otak acik yang dah hang nak ingat kenangan lamo gituk.
Acik ni dari kecik duduk dengan arwah nenek dekat Hulu Kelang dopan Zoo Negara tu la.
Kampung uols, kire acik ni gadis kampung la... bole?opkos bebeh!
Jangan nak tak percaye yeh, acik lempang buku lali kang..

Meh kita terjah :
1. Acik dimanjakan oleh nenek. ofkos la best weh! cakap yo apo dapek kan..

2. Tambang bas murah oi. 20 sen ke 50 sen camtu. itupun paw ustaz Rizal. Baikkan acik??Tulah da koba kan korang tak cayo....

3. Best sbb rumah dan skolah(hulu kelang) sehala je jalannya. Jalan kaki pn takdolah lolah sgt. Weh acik..Cube kau jalan skang, tak ke klinik kau amek gas tak sahhh ler. uhuk2..

4. Balik sekolah, nenek dah siap masak.Masak kat kedai weh, sian nenek acik.. hehehe

5. Paling best sebab mase skola hulu kelang Makcik Kantin adalah sedara oi.. Makanya, poket jimaaaaaatt uhuk2...

6. Kena paksa masuk menari.. Ni best la weh! Kena paksa! ahahhahahaaa...

7. Masuk darjah 4 acik dah skola kat Sg Kertas, Bestnye ape? Naik Bas Sekolah la..Kena bgun pagi... Best weh. Kan kan! Tak caya plak lagi uols..

8. Duduk rumah sorang2, adik2 duk umah maklong. Best weh, jadik anak manjaaaaaaa lg.. Dengkik! ahaha

9. Cikgu hensem2 weh! Aci ke jawapan ni? kire ni pun bestttt la kan?? hahahahhaaaaaaa

10. Kalau ada kokurikulum or tusyen kena jalan kaki.. Kat sekolah acik nun ado 3 bukit kena jelajah.... Best kan weh?? iyeee...senaman uols..

Pergh.. Da cukup seploh an? eh, lamo2 acik baco balik apo acik meraban kek atas ni ha... rasanya macam byk BEST kan kan? Ke memang masa acik sekolah rendah takde apa yang best????? Aduhhhhh...... tetibe ase nak fengsan uhuk3.. Lariksss:P

Ni......Acik kono tag 2 org..
Tapi acik nak tag 5 org...

1. Lela
2.Ain
3.Hakha Noche
4.Ayu
5.Aisya muhamad

Buat weh.. Jgn tak buat.... :P
Jangan lupe terjah Blog Haikal ok... LInk kat atas.
Jangan nak manja sangat la. Scrool alik ke atas huk3...

Nota Acik comel : Kenangan yang lama ttp dalam ingatan kan. Mano leh lupo.. :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini