Isnin, Januari 24, 2011

Saya Menang Moto?Eh Bukan... Menang Astro B.yond PVR

Salam uols..
Wah, tajuk nak panjang je.
Ni berita,khabar gembira last week.
Staff Nuffnang call (very lebut la suara you. tergoda i. seb baek i perempuan. ahaks tetibe..)
Masa dia call tu acik dah berdebar2 gile babas ni, eh pasai pa plak nuffnang call aku ni an an.
So, bila dia kata u punye comment antara 10 yang terpilih. Wow! Syukur Alhamdulillah..
Dia tanya la duduk rumah apa, ada astro ke tak.
Cit cat cit cat, settled.
Tengok email.. Alhamdulillah lagi..
Jadinye kena la usaha lebih lagi untuk buat review...
Weh, nanti pas abes review dapat ape??
Antara 10 blogger ini akan memenangi tiket melancong hoih. Sape taknak?
Ada harapan ke kau acikkk??
Yang lain terrer2 dan blogger lamo weh!
Insyaallah, rezeki mana tau an an. ehehee :)


KLIK PADA GAMBA UTK TUMBESARAN.hukhuk

Ni acik tengok kat Nuffnang. ececeeeehhh....

.

KLIK UTK TUBESARAN LAGI.hohoh

tu diaaaaaaaa....

Komen yang acik try tuk contest itu..
Ahaksss... takleh blah..
Alalkakakkaka....Sivaji the Bos!

Tetibe blur nak buat penutup....
Eksited.Gembira.Syukur.

Terima Kasih Nuffnang, Terima Kasih Astro...

2 ulasan:

  1. wahh..comment vry d cute, no wonder leh terpilih, ai yg baca pun rasa nk g upgrade astro byond pvr.
    hehe..good job..

    BalasPadam
  2. Mekaseh ye Bitterheartfly...... Moh le apgrade Byond..heheh besttttt

    BalasPadam

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini