Khamis, November 04, 2010

Keliru....

Salam uolss...
Pekaba sume?
hehehe..Acik Alhamdulillah...
Arini nak luah perasaan sket, wah kau acik tetibe kan.
Bukan ape, hidup single ni sebenarnye bosan.
Takde sape nak mesej, nak call.
Ahahahaha pe jadaahh kau labuchee cite ni sume.

Tak ada ape yang penting pn uolss...
Tapi ramai org cakap single ni boring, tak mantop, tak stail.
ewah... memacam..
Budak2 sekolah rendah pun dah bercinta weh..
Ini kan acik yang dah muda remaja ni kan..
Ofkos laaaaa kan... sob sob.
Single............

Tapi,
Bila kita sensorang, xda sape yang nak market kurang...
takde sape pn nk try2 ngorat ye dak.......
Bermuram durja je muka acik ari2..
Tak ke Bosan uolss tengok kan wakaka...

Masalahnya, bila acik dah mula nak kenal kenalan dengan some1. Mesti ada orang lain yang cuba nak kawan2 jugak nan acik weh... Sian teman acik tu, sobab eh uolls tau yo la acik ni punyo ati camno..
Punyola lombut bak kapas kan, ayat jiwang sket mulolaaaa menggodik yang amekk kan...
Tapi kuek kan jugak la iman ni haaa...
Syang yo la die sensorang... Acik cubo yooo.......

Mudah mudahan la uolss..
Acik dah lotih da haa nak poie ko london australia bangladesh nepal sumo la sobab nak carik jodoh agagaa....

Nota Lomak Belomak : Pelamin anganku belum musnah.. syukur uhukk

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini