Isnin, November 15, 2010

Ahad yang Seksi...

Salam uolss...
Wah acik.. Kau sejak kes2 tekteks tu tajuk nak best2 je..
Ahahahahahaha... Gelak sakan dulu uols
Ahad bersamaan 14.11.2010 ada wedding invitation dari ex ofismate di Elite ler
Adha dan nurul.. Alhamdulillah sudah menjadi suami isteri mereka uolss..
Acik bila lagi?hak3... nampak naw gatal. :P

Jam 1 da siap siap ada kat ofis, sebab janji dengan Aizad nak tumpang bersama Daus.
jalan punye jalan jumpa lah Dewan Tan Sri Mahfooz, Kementerian Kerja Raya.
Masuk2 je dewan, "Saya ni Ayah Adha, masuklah..." baik wo pakcik wahab ni bayangkan lah kalu 5oo orang datang, 500 kali kot cakap. Jgn mara ye Pakcik, acik gurau senda jer..

Tema Purple uolss, sepakej dengan acik purple gituk.
Air pun purple, wah semangat pepel uolss...
Acik nnt tema nak hitam kelabu..
Makanya Air pn kena itam, ape yeh?
Air Longkang?Yekkkkk....
Air Cincau ke, ok gak la tu kan ahakssss......

Tapi Si Gemok ajak kawen dekat angkasa lepas..
So, Air ape? ahahahhaaaaaa.......
Nak jimat je uolss....
Air paipssiii :P


Cantik uols pelamin.
Acik suka, Gred A.. Wah gred A, teringat cerekarama tv3 sabtu tu kan..
Nak Gred A aje... Tajuknye... ahaks :P melalut sudahhh...

Weolss datang tu pun pengantin da bersanding..
Tak dapek la weolss tengok dorang jalan kat karpet merah tu.
Acik suka la tg panten ni, sebab da banyak wedding acik pegi sejak beberapa taun ni
Nan ado la penganten jalan dan salam2 semua hadirin di dewan. tak kira sedara ke kawan2 ke sume dorang salam...Kenal kenalan gituk :)
Barulah tetamu berasa puas, sebab pengantin sendiri datang kat tetamu salam, borak2 sikit.
Tak payah nk over2 asek ambik gamba jer kat atas pelamin kan..

Eh ter emo uolss ahaksss :P
Time Acik harap2 la, tidak melupakan sesiapa uols..
Sebab merasa kan kena macam tu..
Kena2 plak mak ayah ada jemput tetamu kehormat gitu, kena la salam2 kan..
Dah tu yg kau asik la duk syok sendiri atas pelamin ambik gamba buat apa kan..uhuk2...

Ok2,da abes cite kahwin2 uolss..
Slamat pengantin baru la ye En Adha dan Pn Nurul. suwit :)
Pn Aziela, wah....getik je.....

So, Dah abis majlis adha. Si gemok acik datang ambik saja nak gi jenjalan.
Idea nk tengok wayang..
ting..ting The Curve please.......

Gemok : Mok, tgk tu jammed panjang gila. Sume nk gi sana la mok...
Acik : Alaa mok, org tingin la nak makan meatball tu.. TIngin tahap mengidam mengandung 6 bulan mok..
Gemok : Nak wat camne,( terus gi 1 Utama.)

Weh gila babas betol , acik ni dah la buta jalan tak pernah pergi 1 Utama sama lah dengan si gemok terus tersesat uolss...Sesat naik Keta takpe, sesat jalan kaki. Dengan heels???Sapo nak jawabbb uols? Redhaaa.. (nangiss.....)

Wayang tak ada yang best, si gemok nak pujuk hati yang gundah bawak lah pergi titiwangsa. Buat2 Jogging ahaks :P

Ting ting.. Idea Sudah mari.....

Acik : Mok, pernah dengar tak Nasi Lemak Ct Garden?
Gemok : Katne tu mok..tak pernah laa.. (wat muke mintak lempang...)
Acik : Jom la mok cari nasi lemak tu.. Kat kg baru.. Org cakap sedap. :P
Gemok : Alaaa..mane ade sedap sangat biase je nasi dia. ahahahahahaaaa....
Acik:Sengal gemok ni..kate tak tau..
Gemok :Saje je brader nak tgk gemok canne... Aduiiii...


Uolss... tengok2....
Sentap tak?Comel je weh nasi nya..
1 Bungkus 70 sen, akan la nk beli 2 je kan? huk3..
Acik beli 15 uolss..
Makan sampai muntaaaahhh :P

Memang mantap la weh nasik lemak CT GARDEN ni...
Masa tu da pukul 4 pn da ramai orang kat kedai die..
Malam?lagi laaaaaaa......
Ape lagi uolss.... Terjah le cepat2.. :P

Camne nak gi Kedai ni Acik??
Acik cerita ikut jalan yang acik lalu je la ok?

Memulaa....
Dari Hospital kan terus je kira da masuk kampung baru..
Terus lagi..... Nanti nampak RESTORAN DULANG belah kanan, Masuk lorong tu......
Terus First belok, belok kanan.. Danbelok kanan lagi dan akan nampak lah kedai tersebut.
Peta?Acik buta Seni uols.. ohohoh :P

Nota Kenyang : Rosak program diet acik wehhh ahahahahaaa

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini