Selasa, November 09, 2010

Cara Nak Naikkan Earning Nuffnang?

Salam Uolss.....
Acik berblog udah lama (walaupun tak ramai baca..sob sob..)
Tujuan acik berblogging adalah untuk meluahkan apa yang ada dalam hati,
Suka, duka dan yang berkaitan.
Manalah tau seploh tahun akan datang dapatlah acik baca buat kenang kenangan ye dak?

Walaupun tak ramai orang komen,
hanya silent reader sajork tapi acik bersyukur dan thanks uolss
nak jugak uolss terjah blog tahapeape acik ni ha...
Luv uolss, meh cemolot sket......

Acik tak ingatlah pulak tarikh bile acik daftar nuffnang ni
Alhamdulillah lagi sebab bertambah2 lagi earning, syukur2..........
Tapi tak bole cashout lagi la.. heheheeee
Rejeki2.......

Acik ade la blokwalking blog kengkawan nk tlg naikkan traffic ehehe....
Sambil2 tu tgk la mane kot dorang ade share camne nak kasik gempak kan....

Mehla kite share2 sikit2 ek......

1. Kasi update la blog uolss selalu k... Jadi rakan2 pn suka dan tak sabar2 nak terjah...

2. Tulis biar penuh, boleh lah singkat2 tapi jangan le melampau contoh : rkn(rakan), syp(senyap ke sayap?) itu akan membuat orang rasa "apa la yang die tulis ni" hehehee.....

3. Update lah perkara2 ilmiah. walaupun remeh kadangkala ia akan menyumbang kepada kenaikan traffic(ramai orang search la...)

4. Tajuk biar gempak : "pramugari kena tangkap khalwat" agagagaaaaa , contoh ye.... Takuit acik weh nak try....
Tajuk lain, isi nye plak lain hehe...

Apa lagi ye uolss??
Acik ni bukannya tau sangat....
Haritu acik dapat iklan kempen, bangga siot..
Lama pulak tu die ada... So masa tu la naik bagai di pam2 earning hehe...Thanks lg uolss..
Kasik la acik lg weh.... :)

Nota Yang Sedang2 Saja : Bila lg nak kasik iklan best2? hehehehehe.......

2 ulasan:

  1. Haish.. ambe nye blog visitor sampai 3000 tak dapat earning pon? camne ek?

    BalasPadam
  2. kurang jelas la..tp thanx tentang infomasi ni jgn lupa terjah dan folow balek blog saya
    http://fazira-chaoticgirlblog.blogspot.com/

    BalasPadam

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini