Khamis, November 11, 2010

Kuching... Tunggu Aku. ahaks :P

Salam Uolss....
Sekarang ni Firefly ada wat promontion gile2 murah punye ke kuching dan kota kinabalu (kalo acik tak silap)
Tak Percaya?
Cuba la masuk sini dan rajin2 kan la tangan anda untuk klik2 mana yang patut..
Hebat! Dengan bajet yang rendah kite sefamily dapat bercuti dan bersuka ria di sana..

Acik dah tak sabar ni..
Nape acik??
Sebab nya Acik dan kengkawan sudah tempah tiket ke Kuching.
Insyaallah akan terbang ke Kuching 3-5 April 2011, Lame lagi?
Ala dah tak lama dah, putaran masa sekejap saja...
Terima Kasih LELA sebab berjaya realisasi kan impian kami.
Wah macam iklan.

Acik bukan selalu uols join ini travel,
Suka jugak lah tengok kawan2 pergi pulau, bercuti sana sini.
Acik?Nan adoo..... Duk umah yoo...
Kali ni, disebab kan acik tak pernah naik flight uolss..
Ini first time, so kita jangan lepaskan peluang ehehehe....


wiwit.... ni Kuching International Airport.
Sabo ye, akan ku jejak kaki ke sana..
Insyaallah mudah2 an semuanya berjalan lancar.

Acik selalu dengar je cerita org kan,
Ape yeh yang best di sana, ofkos la ramai cakap.....................
Ini....Mee Kolok, macam ulat2 je nampak mee die.
Adakah sedap uolsss????


Berapa haraga tiket ke Kuching, Sarawak Acik weh???
RM18 sajerk 2 way uolsssssss...
Tak bernanah tinge uolss dengar kan??
Syukur Alhamdulillah.... Best2...
Tu laaa, acik suruh korang terjah link yg acik bg kt atas tu mana la tau masih ada lagi promotion nya...

Nota holidey : Ya Allah, berikanlah kami semua kesihatan yg baik dan lindungi la kami dari bala bencana.. Amin......... :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini