Isnin, November 15, 2010

Henna

Meh sini uolss,
Acik ada benda baek punye nak tunjuk.
Lagi hebat dr tettttt dan tottttt (ape? lu pikir baik2 ahahahaha)
Camni, acik sesaje nak promote sikit.

Uols da nak bertunang?
Bersanding?
Gi Dinner?
Ape2 saje la uolss...

If uols ada hati dan rasa nak buat henna (inai ukir2 tu kan...)
Meh roger sini.....
Sume cun2 weh..
Tak menyesal punya la.. :)


Cantikkan Sarat je.... penuh tangan uols

Bukan takat ukir saje, di jari sume boleh..
Harga berpatutan...
sampi ke siku uolss... :P

Ini jua, cantik je acik menengok nya weh..
Nak buat tapi tunggu ler ada majlis gempak2 ke kan..
Kelasssss nok....
Ni Pakej2 yang ada :

Ikut pakej (kebiasaan utk Pengantin Perempuan)
(Inai hujung jari tgn + Ukir DAN Inai hujung jari kaki+ Keliling + Ukir ) : ONLY from
RM 90++

Tangan shj : ( Hujung jari + Ukir ) : RM 50 ++
( Ukir Shj ) : RM 35++

Kaki shj : ( Hujung jari + keliling tapak kaki + Ukir ) : RM 40++
( " tanpa Ukir ) : RM 30++
( Ukir shj ) : RM 20 ++

PRICING = NEGOTIABLE
** Pelanggan hanya tunggu di rumah @ tempat yg dijanjikan, saya akan ke sana.
( charge tidak akan dikenakan ) (MELAKA shj)

*** LUAR Melaka charge lain akan dikenakan (negotiable) harap maklum.
Nak gempak lagi terus je ke blog CIK AZIELA (name same uols nan acik, tp bkn acik ler yang buat huk3...)
Klik sini untuk mengetahui dengan lebih lanjut..atau susah sgt contact acik jugak ye cm biase, no ade kat tepi nih huk3.... (acik tolong la habaq pi kt dia...gituk )
Nota bloe chudiyan : Ehem2....ade diskaun tak kalu acik wat kak zie???hak3...

3 ulasan:

  1. bagut2 punye promo..cunnn...komisen leh citer blakang eyh! cun ah!

    BalasPadam
  2. Yeh yehh ehhehheheee.....

    BalasPadam
  3. sis sy nk 21/5 dtg umh sy

    BalasPadam

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini