Selasa, November 09, 2010

Mawi Dulu,Kini dan Selamanya?

Wah tajuk macam Peminat Fanatik Mawi @ Asmawi Ani gituk.
Teringal lagi masa Zaman kegemilangan Pak Mawi ni dulu, masa Akademi Fantasia tu ler,
wah Mak Acik lagi la uolss everytime suruh vote itu mawi tau. Sampaikan masa final beliau kena kerja di luar kota, siap2 call wokeh " jangan lupa vote mawi wehhh" fanatik tak fanatik mak acik? ahahahahaha

Tu zaman dulu la....
Sekarang sudah tidak ada(mahap la ye, acik jujur... larikss)
Entah kenapa tibe2 populariti mawi merundum tp ok la kan beliau dah ada company yang boleh support kehidupan bersama isteri terchenntaaa gituk..

Rezeki masing2 kan, hidup umpama roda kadangkala kite gah di atas ramai orang sanjung...
Sampai masa waktu dan ketika nya, kembali la kita seperti asal sebab itula "sediakan payung sebelum hujan"..
Ada maksud disebalik kata2 itu..
Jadi apa yang kita mampu redha dan sentiasa ingatkan diri kita sendiri jangan lupa lirik eh bukaaann jangan lupa diri ya ya ya.....

Ha, tu dia tazkirah kita pada hari ini ahaks
Berbalik pada cerita Mawi World ni kan..
Sedang duk terjah2 blog orang ternampak la gamba gamba lamo mawi, so suwitt gituk (gelak gelak, acik lempang buku lali kang...)


Owh, bekerja di Giant. Tak tau la giant mana, mesti selalu masuk pertandingan karaoke anjuran giant ni.. hehe

Alhamdulillah... rezeki2..
Kredit gamba : Zonartis.com
Penutup?adesss, tibe2 lidah kelu tidak dapat nak menulis..
Buatlah penutup sendiri yeh.. hehehehehe
Nota Lemaksss : Mcm acik la, dulu tak cun sekarang bertambah2 comel.. agagagaga( lempang acik plzzzzzz)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini