Khamis, November 11, 2010

Tetek?

Terperanjatkah uols?
Tibe2 tengok tajuk blog si Labuchee lucah tetibe kan.
Acik bukan nak cerita pasal tetek sape besar ke kecik.

Cuma yang acik musykil.......
Tadi acik check la earning nuffnang kan( wink..wink..)
Lepas tu acik tengok la kan keyword yang ada.
Sebelum ni ok lagi la,
Sos prego halal la,
Upin Ipin la,
dan memacam keyword yang boleh diterima akal la.

Terbeso mata acik bila nampak keywor ape uols?
Tetek Maizawati
gila ke hape nak cari tetek maizawati pulak kat blog acik kan.. ahahahahahhaa

Lawak betul laaaaaa...
Cuba lah search benda yang berfaedah sikit ye dak..
Ahaks..
Sangat melawakkan, acik cube nak save keyword tu tapi tak kesampaian uols..
Itu saja laporan tetek dari acik.

Nota teksss : Macham macam hallll............ :P

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini