Sabtu, April 18, 2009

Maseh dalam Ke"busy"an...(bole??)part 2

salam uolsss...
pe kaba?pd yg tgh bercuti samat bercuti..pd yg sedang bekerjaa mcm acik..teruskan perjuangan mu syg..hihkhikk....
jgn nak cakap " nepal je keje ari cuti wokehh"......nyaahhaaa

continue pd hal yg mencuit hati(cuit sket jer) smalam kan....
akak : "zila, ex boipren ko tu datang"
zla : "biar le dieee"hati kering sket..padahallll.....
(dak ni adalah ex teman tp mesra je uolssss, jgn nak salah paham.....sebelum acik ichamm karate acik wokiesss...)

dak tuh duk jeling2 ujung mataa je, acik ni uolss nak berjalan pon punye kabeer ayu..pe kes kan??masih ada sayang kah??huaahauaaaa...jgn wat pasal uolss..xde kes nye nak cayang menyayang lagik kan.....

zla : "dengar cite awk accident betul ke?"
dak tu : "xde la, sket je da ok....sape bgtau?"
zla : "entah"....nyaahahaa
tego2 la sket uolsss nanti gosip2 artis malaysia cakap acik neh sombong, bongkak takbur..kihkihhh.....

disebabkan motor acik "disewa" acik icham kan, acik wat derk je laa time alik...dalam hati tu,
"ishh, mne plak die neh..da kul 5.15 da neh"
"sume org da nak alik da"

hahaaa...tgk2 je kat bawah uolsssss, hampeeeh acik ichaam da sampaii...
alamak....kaber line cemerlang sket kan uolss....huhuuuu....
haduhaiiii....hati ni x leh nak kater laaa uolsss...nak mesra2 depan "dak tuh"..tp acik menten nayu gitukk....

"nape lambat acik ichamm oii"
"sorry, de hal skettt"
"ewahh, sewa sampai kul 5...ini dah lebehhh"
"k, jum arr...."

tapik uolss, dr jeling sipi2 acik nampak reaksi dak tuh.....
sorry diriku bukan milikkmu..cewaahhh riaakkkss uolsss...
bukan kehendak diriku kan...madah berhelah skett....
berdessupp peginyee motor yg dak tuh bawak....bukan nak poyo ke nak menunjuk ke kat die..tp da kebetulan kan..nak wat lagu mana...redhaaa je la uolssss....heheehe :))))

okiess...da sampai kat umah...disebabkan smalam ade pasa malam weolss adek badek rileks2 je wokehh...ahahaaa....
baring2..angan2...trusss zZzZzZZzzzzz...gituk la uolsss acik akhir2 nehh..memang xleh letak kepala atas bantal ke selimut ke tattaaappp LELAP uolsss.....xde saper pon nak kejut acik yg lena diulit mimpi neh..bangun2 je da pukol 930..masyaallah...(seb baek peottt...paham uolss?)kahkahakhkkk

"aitt da gelap"
"dorang mane mak?"
"gi pasa malam"
"owhh"
si lin plak duk iron2 rambot..hahhaaa....sobab eh time acik alik umah ptg tu die ngah potong rambot depan tuh...ala rambut cam isma af7 skang ni..hampehh.. :)

"mak aihhh, lapa gilerzzzzz"
tengok atas meja ade nasi ayam uolss....adehlaa pe lagik bedall laaa...
"jempot2 makan sumee"hheeheee.....dlm gelap k makan....jgn tegorr>>>huhuuu

okies..da makan2..minum2...letss gonn nengok tb..leh plak minah2 senggol ni nak nengok cite antu, channel x hengat laa tp tajuk "malam jumaat keliwon" kalau acik x silap la uolss........acik x tengoks k...menakutkan....BERNANAHHH tengok cite tuh wokey... :)

ntah mcm mane perkare ni bleh berlaku pon acik x tau...apo laieeeeeeee :)))
zzzzZZZZzzz lagikkk laa uolssss.....daaaa slamat malam...heheheee.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini