Selasa, Mei 12, 2009

Jimba2 Time.......

Salam....
wahh tajuk mesti kak jura senyum je nengok kan....mcm cumel je sebot ayat tuh..ewahh kamu ziela...huhu....
sbenanye posting ni acik duk peram lame sket k...sesaje aka malas yg teramat.....
bile erh...lupo plak, time ni asenye time ari pekerja aritu la rasenye....
so far, best jugak cume x tahan mata neh...sebab nye mmg menambah dosa wokehh...asek duk tgk org wat maksiat(maksiat ke??ahhh..polok pon maksiat jugek ok..)
budak2 remaja la kan uols...acik ni pon remaja jgek tp....sile jage tertib anda sebab kite kan kat depan org ramai...x kisah nak berjimba2 ngan balaks tp beragaks kan orang la kate.....wahh :))
layan le gambo2 yg adooo........
haruslah muka aku dulu enterprem kan....huwaaa :)
pagik lagi neh..dalam kul 7 cenggitu....bestt nyaman.....
nampak tu uolss...aduhaii....buek gumah topi pantai ni pon best jugak kan..
ini pulok time br sampai la..gelap lagik tau.....ujan sey
al2 khemah beradu beta gituk..sambel angin sepoi2 melempang pipi kan.... :)
peraduan tanam2 sampai pengsan...alkisanye kan org cakap air masin ni sesuai tuk kudis ke gatal2 ke kan..alang dak ni dak kena air masin aku tanam kaki die terus..berkesann...tercabut la kulit2 kudis die.....huuuu......
bersama bang bil dalam rancangan "ombaaakkk"
makan timee......blakang tu abah acik, sobolah eh omak acik yg dopan pakai baju merah ni mak long acik.....dak kecik tuh cucu mak long aleesha..
da abes mandi manda...x reti2 nak alik ker?
da nak alik da......hamboii post x hengat... :)
okiess.....yg acik nak ngomen sket tuh adalah :
1.napo air laut tuh masin bebenor...
2.napo ombak beso2?
3.napo abg jage bot makin itam?
4.napo acik jual air tu jual air tp x bleh bg ais...huh
dan yg penting......
NAPE TOILET DIE MAKIN TEROK??
adeslaa...amat la menjengkelkan....walaupon tukang jage toilet itu bergurau senda dan macho2 belaka tidakla dpt nak dibandingkan dgn keadaan tandas nye..ape2 pon acik tetap mandi dan bersihkan diri.....layanan ade kelaaasss>>sgt...sgt...
p/s :pd adek yg sedekahkan shampoo thank youuu...(agak2 die kenal aku ke??hahaa)
tadik mukadimah da gambo acik dan seharusnya penutup gambo acik jugakkk...hahaaa....
wehhh....pas alik dr PD neh..kitorang gi JEPUN..eleh, x caye la tuh....x caye sudaahhh... japgi acik upload gambo acik amek kat JEPON...ngan HERO plak tuh...ngeee

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini