Rabu, Mei 20, 2009

Gerai Buah Abg Lan :)

Salam..umangaihh da lame x ngarot2 dalam neh kan....cik gayah arini x brp nk tension sebab da tension beberapa arini tp ttp menten uolss walaupon da berpe kali riban ntah mulot ni asek cakap " aku nak berenti la, nak cr keje laen la" dan memcham uolss...tp da brp arini da mcm wat derk jee...wat rilekk je kan uols walaupon sobonar erhhh, sakit dado acik gayah memikirkan.....
doakan acik erh uolss agar x menention2 ni lagik.....
hohhoooo....ok..ok skang ni kite cite best sket (walaupon x brp nak best) seperti biase ari2 cuti mestila berjimba2 kan.. da abes2 pusing pon haruslah singgah ke Gerai Buah Acik Lan ni kann....gerai ni terletak kat Tmn Melawati, depan Giant tu kan..

Acik Lan da Owner........heehee..amacam same x???


gerai die je yg ade kat parking lot tuh...gi cepatt...mcm2 jenis buah adee. :)

acik gayah disebalik kelapaaa..... yehaaa

ok...ni namenye laici..nampak merah kan....huh...bak kate org dun judge book by its cover sobab eh mmg buah laici ni sepesen punyo masam..masam wokeehhh....
kesimpulan nye pasni nak beli buah laici silakan la cr yg berkulit hijau..lagik hijau lagik maniss...
betoll...x caye gi testtt :)


harus acik gayah enterprem lagikk..hehehheeeetu..tu nampak tu, mak n ayah acik.....kawan yg baik mereka ni...slalu melawat kawan..sambil merasa buah-buahannn :)ampon pakkk(sila abaikan perot acik gayah tu erhh..kahkahkahhh.. )


see..manyak soppingg...buah ade, burger adee...fuhh..konyang cik gayah arituu :)
sila la erh cube2 gi jenjalan kat kedai tuh...tuan kedai, anak2 tuan kedai dan staff2 nye amatla ramah..ngeh..ngehh..(cik lan, bak la singgit dua da promot nehh)...
ok..ok jengkawan sile erhh..ckp je kawan along anak cik amir..(hahahaha, bole ke mcm tuh?)

4 ulasan:

  1. sdap tul nengok air tuuu~
    =P~

    BalasPadam
  2. ayie,air mata kucing tuh..buat sendiri tau...gi la sane..heheee

    BalasPadam
  3. yehaaa....wokeehh....nak tempah tiket flight jappp....tq kakak...

    BalasPadam

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini