Rabu, Mei 06, 2009

nak tukaww LAYOUT...

Salam kengkawan....
aduss seharian acik ngetest nak tuko layout neh...memacham da buek tp xleh laa...tulun la uolssss....buring x nengok background itam kan...kan...cam x bape nak suchee kan uolsss....tulun k......huhuuuu....

huh...bengang nye acik arini ngan sensorang tuh...kire nye "bekas kawan" acik tu da ade gepren baru..cewahhh die punye berlagak yg amat...siap view frenster acik laa....ym acik then letak pic ngan GF die la...so, tu die punye hall..bole jalan ke neraka wokeh..pedulik hape acik kan uolss....yg nak digembar gemburkan di sini adalah "kekerekkan yg teramat" gf die neh....
ewahh..da YM org..pastu sound2 for what..siap cakap "none of bussiness"kahkahhh....ayat x abes...dik nun woii...taip biar elok...apakah maksud nye itu..huaaaaa..gediks kan..nyampah mak long koo......

pape pon pd org yg berkenaan tu..plz la aku pon x hadap ko nak bace blog aku...aku haramkan ko search website aku wokehh..hahaaa....amek ko..puas ati den..ntah pape..plz la, ko hengat ko nye BF tu manyak ensem..aduhaiiii.....suh gi YUN NAM dulu wokehh.....
wahh..lazer btul mulut acik arini.....pembuka kate da maki org kan....ape acik pedulik....huhuuuu........

 funny picture
Funny Pictures live at pYzam.com




ok..ok....motif acik lotak gamba kek atas ni bukan nak ckp x suke mewarne wokeh....acik nak menunjukkan betape bengang nye acik skang ni..nyahaahhahaaaa....dan yg pentingg...gamba tu bukan sedare mara acik wokeeehh...x sesuaaaiiii nyahhhh...daaaaaaaa

3 ulasan:

  1. ko ni apahal beb...bengang dgn sapa
    bw bertendang seh

    BalasPadam
  2. lor x dpt2 lg ker...

    g atassss belah kiri kat blog akak tu .. pehtu pilih leh corak mana nak .. then copy link tu ...
    g kat blog zila ni... masuk kat customize...ambikADD a gedget.. then peste kan lerrrr... benda tu tarukk bawkkk sekali blog zile.. then save

    BalasPadam
  3. ain : pehh...dak pompuan tu laa...si nazri nye awek..die ingat aku terhegeh ke balak die...balak ko yg mcm..tuttt...kan??nyahahhaaa

    kak zura : akak ku cuba..yehaa...tq..tq...

    BalasPadam

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini