Jumaat, Julai 31, 2009

Aku bukan sedara Bos.....

Salam Uolss...
Hahaa..tajuk tak nak kalah keh.....

Ya, Memang kamu saudara Bos.........
Kamu rapat dengan bos.......
Kamu dah lama kerja dengan Bos.......
Kamu gaji banyak, Bos kasik......
Kamu Boleh buat ape yg kamu suka dan Kamu leh tunjuk esyen kat kite.....

Tapi..........
Kakak Bos x Cakap ape pun.....
Kakak Bos x pernah nak cakap cenggitu kat kite.....
Kakak bos jugak menghargai keje yg kite buat dan bagi support......
Kakak BOs dan Juge Bos dan Juge Empunye Syarikat(Datuk) nie x pernah cakap cenggitu kat kite......

Please la, if u think u ade banyak kuasa nak down2 kan org....U leh jadik bos..Bukak Company sendiri... U leh cakap ngan pekerja u yg :

"Awak da Sign Kat Company nie, So awak kena buat apa je yg disuruh"
FINE.......mesti company U malatoppp punyeee......

Ok settle.....acik da luahkan segalanye....
Ampun Maaf dipinta............
Halalkan ape saje yg pernah ANDA berikan pada saya.......

p/s : Da tak do mood nak pi maen bowling with Elite Ventures Staff....... :(

2 ulasan:

  1. huhu dun let that guy crush u. you know u are better than them. =)

    BalasPadam
  2. Alia : Thanks....Xdelah better sgt...Dr xde kan...huhuuuuu

    BalasPadam

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini