Isnin, Julai 13, 2009

Keta Polis.....

Umangaihh walaupon cerita ni kira dah basi uolss...acik totap bersomangat nak masukkan gambar2 neh...hehe

Bukan la "batak" tap sebab kan dah ternampak kan..harus la kongsi kongsian dengan kengkawan ye dak??acik tak kedekut ilmu tau (kena mengena ke??nyahhaa)

Okies, ade la satu time neh weolss zoooomm ke kampung untuk menghadiri satu majlis perkhawinan saudara belah mak acik la kan...seharusnya bersemangat walauponnn....panas yg amat... neraka lagik panas woooo(tetibe...ngeee)


panten pompuan, laki x sompek....dak laki ni skalik majlis berkhatannye dengan majlis perkhawinan......sape bagik duet dapat beg ada kipas kayu tu kan..makanya sorang bg rm2..dan kami x panas lagik..yehaaaa!!!


haa......sebelum weolss sampai umah pengantin baru jam 11, awal kan...takkan nak serbu umah orang awal gile babsss kan.so, harus gi round2 dulu...dah dekat dengan bukit melawati jenjalan le kat situ...siap adda train dah nak bawak org round2 area tu(ke aku je yg baru tau,....hohoohohohh)

sedang enak dibuai angin (hahaa) nampak la ape la org tu duk amek gambar kereta tu kan....telek dekat jauh dekat jauh(yelaaa, acik ni kalu tengok jauh kan macam silau jerk....X TUA lagik wokehhh...)

see...itu dia ketaaa tersebot :)

nampak dak tulisan ape tuh??POLIS....iye POLIS.....
wahh sudah maju nampaknye POLIS laaa ni..suka sangat acik....(ke aku jer yg x tau da byk keta tu kat kolupo neh...wat ever.....hehehhehe)



ingat nak zoom lagik...da sehabiss zoom daa.....
ajak la ma dad pusing kat situ....so that acik dapatla ambil gambar keta tu dengan lebeh dekat kan....

alih- alih elok je sampai kat tempat tu polis tu da jalan daaa ketanyaa...may be org da x mau amek gambar nye kot... tu yg die rase2 "baek aku pi tempat lain" nyahahahaaa......
on da way nak alik Gombak pulak, tak ingat laa area mane weolss jumpek lagik polis...smart giler...pakai motor bosaaaa.... terujaa laa :)


nota idung : abg Polis, i single lagikkk......no tipon i 019-bla bla blaa....larikssssss


p/s : majulah Polis untuk Malaysia :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini