Rabu, Julai 29, 2009

Aduhai Bos

Salam Uolss.....
Bos : Ziela....Zielaa
Chee : Ye, saye..
Bos : Ziela, nanti awak buat memo ye..
1. Memo penggunaan telefon, kan aritu bil melambung2 bagai dilambung..ahaksss
2.Memo pasal chit chat..hahahaaaaaa........
Chee : Baek BOSss.....(sambil mate kelip2..)

Apakah ini????

Ok...uolss, jangan nak kate acik yang empunya angkara wokeh, ada satu orang bikin panas line...huhuu...alkisahnya, bos acik tu x berapa nak kisah staff main internet or ape2 aje but if menganggu kerjaa dan menghanginkan suhu badan bos acik maka itu bos amat laa berangin......

Nak kate beliau mara, oh....
Beliau add facebook acik wokey :)
larikssssss.......................

Pada rakan2 sepejabat ku sekalian, maafkan daku jika Memo itu mengganggu emosi kalian....ahakksss :))
Nota jari kelingking : Jangan main Internet di opis....hahahahaaa

4 ulasan:

  1. ziela: betui ke diorg ckp skang ni elite potong gaji kalau aply agensi ???

    BalasPadam
  2. haaa??siapakah gerangan insan tersebut??
    x pernah kak...hehehe....
    mne de potong gaji.... :))

    BalasPadam
  3. hahahaha dahsyat bos pun main facebook yer...menarik tu..rilekslah beb tu pun bos ko yg suruh wat memo tu..so dorang x leh nak marah ko

    BalasPadam
  4. hahahaaa...tu la pasal bos aku memang sempoii....YM pun ado...huhuuuu...Silap2 blog aku ni pon Bos aku terjah (Perasaaan sendrik jer)hahahahaaa.....

    BalasPadam

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini