Rabu, Ogos 19, 2009

Kenduri + Tunang

Aduh....
Cito ni sebona ehh hampir2 kebasian...
Tapi halal la erh uolss...kuikuiii.....

Di kesempatan ini acik ingin mengucapkan selamat bertunang kpd Akak Siti dan tunangnye(tak tahu name weh.... :))

Cik siti Khadijah.....Kembar beliau(Ayit) dah kahwin...So, nexxxxx :)
Mase cik Siti ni bertunang, Acik tiada di tempat kejadian..Maka, gambar nye pun ala kadar je...huhuu....

Tak Mantop betol la Camerawoman yang acik tempah tuh..hahaaaa, ni mesti belum dapat sijil neh..ngeee :)
Gambo atas ni pulak kenduri Arwah seminggu sebelum majlis bertunang tu berlaku....
Ni team masak memasak Mak Cik Ani Deboom...hahaaa(Acik Ani yg Bertudung tu ye..Ngah potong apo ntah... )

-Sesiapa nak buat tempahan catering boleh call cik Ani .....Memang berbaloi baloiii...... :)
Dan jugakkk...........
Acik nak ucap Tahniah wat Dak Intan yang dah dapat Baby Boy...Muhammad Hakimi (ade lagik blakang tu namenye acik ni lupo sket..)
Cumell.....(tu yang kat pintu pegang baby tu...)
Smuge ang jadik seorang Isteri dan Ibu yang Terbaik ok.....

Dak Intan:) (Sila abaikan muke acik yg legam tatkala itu...huhuhh )
p/s : Mak teh, bile lagik nak wat kenduri?tempah catering plzzzzz :) (ayat nak ngelak dari wat keje masak memasak...Ampun Pakkkk :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini