Rabu, Ogos 19, 2009

Apo Dio?

Salam uolss...
Lame tak update....Cuti Kawen(kahkahkahhh...)Im sorry.....
Takpe...Pasni acik update blog secara Marathon wokeh....huhuu


Budak Danial yang "bertuah punye budak" neh...(paham dak? :)

Dak kecik kat atas ni call my Mum.
(Cenggini la ye sesikit cite die....ala2 betul la die punye perbualan tuh..ngeee)

Daniel : Mak, Along Demam ni.....Along kena H1N1.....
Mak : oii..betul ke ni....(camtu kot mak acik cakap..hahaa)
Daniel : Boleh tak minggu depan Along nak gi umah Mak?
Mak :haa?X boleeeee......huhuuuu

Rupe- rupenye Budak kecik ni cuma "suspek" je,Kena kuarantin itu aje..yela nokss kat Putrajaya kan banyak kes tu...
Syukur, Alhamdulillah tak adalah melarat atau serius sangat kes nya... (Pehal tetibe kepala aku plak yg pening ni...hahaaa)

Nota Kening Cik Bedah : Bersama -sama lah kita menjaga kesihatan mental dan fizikal.. :)

daaa......

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini