Rabu, Ogos 05, 2009

Hatiku gundah :)

Ececehhh..tajuk nak ngetop jer kan....
sesaje je letak tajuk tu..bukan nak feelings sedeh dan bagi org maki2 acik ok...hehehe
Sebenarnye entry ni untuk fifi jer..

(Jangan rase acik ni gediks ok.... Acik punye blog, acik punye suka la nak letak entry banyak2 biar nampak panjang sket kan....sambil kembang dan kuncupkan idung..)

To Fifi,
Kite mintak maaf andainya setiap bait2 kata kite ade menyinggung peha erh bukan menyinggung hati dan perasaan kamu....Kite tak berniat....Kite suka kawan dengan kamu, kamu baik, sopan, tak suka cakap besar, suka gelak gelak, suke ym dengan kite ( jgn bgtau bos erhh...nnt bos mara ym mase keje..huhhuh), suka makan roti, suka datang kerja awal dan balik lambat....Semua kite suka....
Dah tu kalau kamu tak kawan ngan kite...Siapa nak cool down kan kite bile kite dilanda badai (ewahh ayat kau zielaaa....)
Dah erk.....Kite salam-salam semula ye....:)

p/s : Acik tak dapat bercakap secara terang terangan lagik bersuluh dengan fifi...so, dengan itu acik wat la entry utk fifi....fifi majuk, acik nak majuk jugek..zasss...
Jum balik......

Nota Kening : Ape erh mak acik suh beli tadik, kelapa?erh bukan.....oh, ikan kembung rebus lor, serai dengan sayur ape2 aje...ok...Acik berangkat dulu....Daaaaaa...Assalamualaikum.....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini