Isnin, April 18, 2011

Astro Byond PVR (Bahagian 2)

(Review) Sudah hampir 2 bulan Astro b.yond PVR menjadi peneman dan penghibur kami sekeluarga. Jika kami terhibur, tidak mustahil korang jua akan terhibur. Jadi, jangan tunggu lama lagi. Langgan Atro B.yond PVR sekarang juga. Untuk bahagian 2 ini, saya ingin berkongsi kegunaan 4 button yang akan mengubah hidup anda sekeluarga :) Record - Anda boleh merekod cerita kegemaran anda. Untuk cerita yang berepisod anda boleh terus merekod keseluruhan episod tak perlulah anda gusar terlupa untuk merakam cerita tersebut. Anda boleh merekod 2 cerita serentak. Anda juga boleh merekod sebanyak 290 minit, banyak kan? Play - Setelah merakamkan pelbagai cerita kesukaan anda, anda boleh memainkan nya bila-bila masa sahaja. Pagi, petang siang malam terserah anda. Tak perlulah anda bermasam muka disebabkan berebut hendak menonton cerita kesukaan.
Pause - Tengah syok-syok menonton, terasa hendak ke tandas?ataupun mahu membuat sesuatu?tapi takut terlepas? Jangan risau, tekan sahaja butang "Pause" di remote kan dah selesai masalah.

Jika kita sedang menonton rancangan live juga kita boleh tekan "Pause" . Sangat Seronok kan? hehehe
Rewind - Kadang-kadang part menyeronokkan, kelakar, dan sebagainya kita mahu tengok berulang ulang kan? "Eh, Si Jozan tu nyayi kelako. Nak tengok lagi sekali ler" (masa siaran berlangsung) Jangan risau, senang saja. Tekan sahaja butang Rewind. Mudah kan?Kalau nak lajukan pun boleh. semudah ABC. Kate ko.. hehe


Uols,

Anak jiran acik sebelah rumah selalu datang rumah, dia cakap "ite nak engok tu.(sambil buat tangan usop wilcha) ce cite..ce cite.."

Eceh, macam taknak hampakan harapan kanak- kanak la kira nya kan? ehehe..

Sambil tengok rakaman tu, sambil le mengajuk apa yang ucop tu buat. ehehehe..

Nak2 lagi, die suruh ulang sampai 10 kali. Tengok?hebatkan Astro b.yond? Kasi aje anak2 remote suruh mereka ulang sendiri, Jenuh.. :)



Nanti le, kita sambung lagi ye. :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini