Rabu, April 20, 2011

Acik CUN?

Last week dapat Email dari Nuffnang, mike kasi acik pass percume untuk tengok wayang cite apa saje.
Huyooooo.. Gembira giler, Thanks Nuffnang and TGV Cinemas sebab kasik hadiah seprise ni for besday Acik.

So, bila dah reedem kat Nuffnang(Mekaseh Edy sbb tolong collect, kono belanjo edy mekdi lak nnt haih..ahahaha) dapatler pass tersebut pikio nak nengok bile. Sekali tibe2 akai ada mari la. Mesej Mak, jumssss ke Wangsa Walk. Mak acik coti sebulan uols aritu, Kesian beliau duk umah sensorang. eceh..



Maka, setelah berbincang2 keluarga. Weols pilih nak tengok cite CUN.


Memula nak tengok DILARANG MASUK, ate minat cite romentik kan. Harus la pilih Cun ahaksss...

Pada pemahan acik la ek, filem ini mengisarkan tentang seorang Artis Glemer, Luna (Maya Karin)juge pengacara rancangan Gosip MELETOP yang asik la mencari gosip artis. Tapi bile Boipren die (Jihan Miskin) kantoi dengan Si Marsha depan mata dia, jadinya frust ler. Kira nak bawak diri, si Luna ni ikut la Mekap artis die si Tom( Faezah Ela) Balik kampung, Kedah kalau tak silap acik. Kat situ la dia jumpa si Remy Ishak dan lain2.

Wah Feeling romentik acik weh, nasib mak kat sebelah. eceh2! Kalau Si Gemok kat sebelah kau nak watpe Acik!ahahahahhahaa.... (Ape lagi.. Lempang muke die kuat2 la. ahaks!)

Bagi mengkeme2 yang suka melihat keindahan alam, sawah padi moh ler tengok cite ni. Besh weh.. Pastu, semangat kekeluargaan yang amat baik ditonton. Moh kite... :)




2 orang bedah ni ha. Gile Bizi bodi, kelako siot. Macam superman die naek moto, dah la seksi meksi. tapi mantop ar kelako. ahahahaaha


Si Bedah 2 orang ni lagi( Acik lupo pulak haa namo duo orang ni. Carik sendiri la ye ahahaha)



Manis, adik Remy ishak. Macam dak lembab2 sket tapi suwit. Akrab beb nak si Kembang ( Eh pesal namo kobau lak acik ingek namo manusio tak ingek?! agagaggaaa)


Encemm nye :P



Layan gambo uols.

Luna tengah pujuk Manis balik umah sobab eh majuk kek abang yo. Comei je :)


Pengorbanan si Kuntum(Tom), acik cam kesian je kat si tom tu. yelah dari kecik suka kat si Laki tu, tapi bile nampak si artis ni terus jatuh cinta. Sangat Tragis beb, kalau acik?! yang adooo.....Kite sayang orang tu kan?mestilah kena terus terang beb. makan hati berulam jantung lak nanti, koser makkkkk :P


Kesimpulannya, cerita ini sangat sesuai ditonton oleh semua lapisan masyarakat. Tadehal, sangat suwit. rase nak pi tengok lagi jerp. Si Buncettt, lanje gua tengok cite ni beb.. hahaha


TERIMA KASIH LAGI SKALI KAT NUFFNANG & TGV CINEMAS. Thanks a lot!

Love uols..

::Kite CUN tak??mestilah kan?Windu Danish!::


Nota Acik pun CUN gak :

Lame dah tak berjimba dengan si Kembar ku Lela.ahahahaha :P

Jom tengok wayang beb. agagaga

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini