Khamis, Februari 24, 2011

Welcome Ahmad Syahrin :)

Ahmad Syahrin,
Petang semalam lepas mummy balik keje, mummy bgtau ibu kamu dah masuk wad.
Sebab ada darah tinggi, kesian ibu kan..
Kata mak lang, ibu kamu kena paksa bersalin. Yela, patutnye jangka kamu lahir mac nanti.

Tengah malam tadi, mak long tido lambat saje layan perasaan. Mummy bagitau, ibu kamu sudah selamat melahirkan kamu la Ahmad Syahrin. ewahh..
Wah,eksited tau.. Maknanya kamu berkongsi bulan kelahiran dengan abah la, nanti boleh ler celebrate sesame. ececeh..

Selamat Datang baby Syahrin.
Mak long doakan kamu menjadi anak yang baik dan soleh.
Takmo noti noti okeh, sebab mak ngah bagitau pusar kamu ade 2??Huyoooo....
hehehe... Be a good boy sayang.. :)

Amboi, masham nye muke.. Mak ngah polok kuat yeh. ahahahaha

Kena bedung ye. ahahaha.. Japgi ayah cakap ape? "kuarkan tangan die,die nak bebas." ahahahhaa..
Ahmad Syahrin yang asik tido.
Mak long ingat nak gi gomol2 kamu esok. tapi, dengar cite esok kamu dan Ibu dah boleh discharge. tak sempat ler mak long nak menggomol. ahahaha..
Tapi dun worry, mummy cakap nak gi umah kamu wiken ni. Insyaallah.

Ahmad Syahrin,
Mak long nak gi maen fesbuk jap ek.
Dah lama maklong tak main game, hahahahahhahaaaaa....
Pape pun kamu dah jadi anak buah maklong. hehehehe..
Luv..luv..luv u banyak2!!

Eh lupe pulak, untuk IBU Ahmad Syahrin..
Take care akak. Berpantang di rumah sendiri berhati2 ok.
Ape de hal mesej2 okeh. hehehe.
Jaga kesihatan, jangan emo2 dan fikir yang bukan2.
Nanti weols serang umah akak ye. ehhehe :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini