Selasa, Februari 22, 2011

Engko link acik,acik link ko balik.Aci tak?ahahaha

Tajuk paling panjangkah?
Disebabkan kepayahan acik nak mengonlinekan diri untuk berjogging kat page uols, uols rajin2 kan lah diri link kan blog korang kat acik okeh?
Ce tengok kat atas tu kan, kena isi form keje kosong tu kan. ahahahahhahahaha..
Ce letak name uols dan blog okeh.
Senang lah acik nak berlari naikkan trafik uols tu. Jangan isau, sempat acik tinggal jejak. tak sempat acik hai2 cenggitu la kat chat box tak gituk uols?

Tu je nak ngedik.
Ohek2..
Eh, tetibe tingat banyak je kawan2 buat contest.
Tapi acik, sehabuk pun tak buat lagik.
Huwaaaaaaaa... mesti ramai da try kan.Menchi ar uols!
Meh sini, reramai terjah belog FYNA dan belog LELA ada contest baikkkkk punye.
Gi cepat. dengar dapat hadiah FERRARI.. tu pun kalau tak silap acik la.. ahahahahhahhaahaaa

4 ulasan:

  1. blog berwajah baru...wah!!!!!! kelas gitu..ok aku dah tinggalkan jejak kasih tuk ko :)

    BalasPadam
  2. yeaaahhhhhh....
    hehehe..maceh beb!jom pesta ahahaha

    BalasPadam
  3. hahahaha.. siap prmot blog aku.. x thn.. kekeke..
    wahh.. wajah baru suda... heheheh... smart.....

    BalasPadam
  4. lela ku syg...ahahahhahahaaa.....
    maceh2..nk suh org masuk kontes ko laa...bak ferrari beb ehehe

    BalasPadam

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini