Khamis, Februari 17, 2011

CONTEST KUCING PALING COMEL


Moh kite juin Contest.. ahahaa
Blurz tag Acik join ini contest la. Wah, kau tau kan Acik ni sukaaaaa nawwww kat Kucing kan kan. Uhuk3
Ce cube.. ce cube.. ahaks :P
Contest Kucing Paling Comel ini dibuat oleh Sedare apisv3, moh terjah blog beliau.

1. Letakkan gambar di atas di dalam blog anda bertajuk CONTEST KUCING PALING COMEL, kemudian link kan ke apisv3.blogspot.com - aip2 Chippp..(Tanda nye dah ler tu. ahaks)
2. Seterusnya letakkan gambar kucing anda atau kucing jiran anda atau kucing di kedai pakmat mahupun kedai rostam tukang jait. - Aip2 Chipp juge..
3. Tinggalkan link contest anda di dalam komen di bawah - Aip2 Chipp lagi..
4. Macam biasa, setiap peserta kena follow blog apisv3.blogspot.com ;) - Berehhh
5. Akhir sekali, tag kan 3 orang member blog anda yang anda rasa diorang berminat untuk join - Berehh gak

Tadaaa..
Uols,acik ni duk umah Flat mane la dibenarkan membela kucing.Jenjiran pn tadek bela.Makanya acik belek2 pc ni terjumpa gambo kucin ni. Idak le acik tau kucing Pak ROstam ke Kucing Mak Jenab. Acik uplod sajerk. agagaggaa... Comei wo, mereka ni kembar barangkali. ngeh3

eh, aci ke kalau acik letak lagi 1 gambo?
Ala... kire aci je la ek. Alolo, nomei2 ni.. ase nak geget2 je, ada jugak rasa nak lambung2 sampai atap. ewahh over kau acik! ngeh3..
Lastly, kono tag 3 rakan yeh?Kompius boto acik bab neh.
1. Dak Virgo ( eh ekau ado kucing?ko arnab yo?ahaha)
2.Kak Zura
3.Ayu Pagess
Cepat2 wat assigment ni. Acik pukol kang kalau tak buat (sambil wt muke ganas! ahaha)
Enjoy uols :P

3 ulasan:

  1. terima ksh sbb join contest nie;D
    goodluck;)

    BalasPadam
  2. alololo..tomeynyeeeeeeee kucen...
    nk join gak la mcm nih..
    hehehe


    eh...ade award untuk kamoo..
    nah...
    http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/02/award-untuk-sume.html

    BalasPadam
  3. Apis : Time kaseh tuan tanah kontes hehehe

    Fyna : ye..cepat2 masuk hehehehehe....
    eh ade ek...mekaseh dearrrrr....hehehee

    BalasPadam

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini