Selasa, Februari 22, 2011

Game Punye Kesah

Seharian acik membizi buat keje demi mencari sesuap nasik. ngeh3...
Lunch pun tak tau. *sambil kesat ayorrr mate..
Weh..Maen game lagi lah tak. Idak ke deme tau acik kalu sehari tak maen bomboozle ni tak leh tido.
Makan tak kenyang, mandi lap2 je. semua tak kena la kirenye..
Asik lah membeat my mum!

ececeh!mak acik lagi la takleh berenggang dengan si bomboo(tetibe ada nama manje neh!ahaks.)
Memule acik cam alaaaa..alaaaaa.. rugi kasik tau ada game ni! ehehehe

Si Bomboo yang cumel!
Klik2 meletup.
try weh. kat facebook!
Try beat mak acik. ahahahhahaa.
Leh ke? anda yakin anda terror???
Moh kite beat! sampai pengsan...

(Kalu gambo kecik, klik ek kasik beso.)
Ce tengok markah nye. yang acik bulat2 kan itu ya ya ya.
Yang tanda merah tu bukan ape uols, tu ala2 muke org tengah nangis sedeh! ahahahahhahahaaaaaaaa..
Camne acik nk beat nanti???
Mestilah dah tak boleh. agaggagaggagaaa..

Dan yang paling sentap tu, yang markah utk semua tu. mak aihhhhhh, paling atassss..
*nangis sambil hentak tgn kt lantai. ahahahhahahahhaa

Dengan ini,
Sy yang comel lagi penyayang ni meletakkan jawatan saya sebagai pemain games bomboozle tegar! takmo dah main. ahahahhaa..(Padahal dah kalah.....)

Yahuu!yahu!! mak belanja kepsiii sebab dah menang! eh tak ek??alaaa... sentap lagi. ahahahaa

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini