Selasa, Mei 31, 2011

Kenapa susah sangat?!

Hambek ko harini belog ini adalah dalam emosi period!
Kenapa susah sangat ek kita nak lupakan orang kita sayang?
Ala.. bukan nak menggedik ke hape, cume nak meluah kan perasaan je weh.
Jangan muntah lak! ahahahahahahha...

Kenape bile time putus cinta je orang ramai tak lalu makan la, sampai pengsan2 la. tengok2 "eh da kurusssss da ko...
Apahal acik tak macam tu weh??
Kalau tak dah selim seselim selimnya acik uols ni okeh! Mencik tauuu..

Die memang tak romentik!
Die memang selambe!
Die memang gile!
Die memang kuat tido!
Die memang kurang pedulik kt acik!
Die suke juin merajuk if acik merajuk!
Die kuat makan!
Die sangat pentingkan kwn2 nya!
Die sangat la emo!
Die sangatlah ego!
Die suke suke wat lawak!
Die memang suke sakitkan ati acik!
Die malas keje!
Die banyak kwn pompan yg gedik!

Tapi, why die jugak yang acik ingat?
Nape ek??
Hari yang sama acik kena air panas, aritu jugak la nothing da!
Segala2 nya sakit.
Kenapa perlu ingat die lagi?betui x??
Acik tak sesedeh mane pn..
Tapi biasalah, mane kite leh terus2 melupakan die kan.
So, slow2 la kan. tapi pedih gak kot!
Walaupun ramai skandal2 yang still ada..( ahahahah, ade ke uols!propaaaa..)

Banyak doa pada Allah.
Agar dapat lupa kat die.
Insyaallah, ada hikmahnya sume ni kan.
Jangan kesal dengan sume ni.
Ada insan lain yg terbaik utk kita kan.
Nak sedapkan ati sendiri ni uols.. huk3.

Tips nak lupakan ex camne acik oi!
meh acik kongsi sket.

1. tumbuk sambal belacan sambil bayangkan muke ex bf koang tu. ce try ahahahaa

2. padam sgala gambo, nombor ape saja yang berkaitan dengan beliau ok. lagi senang kalau xnak tuko nombo kome block kan aje nombor die. tak dpt de jeppppp..

3.Jangan gedik2 tengok page fb ke tagged ke. Jangan tau!mesti la time ni die da menggedik nan pompan laen weh.

4. Kalau stil berfren di fb, tulis status best2 sket!nampak korang hepi gile takde die! huk3.

5. Berkawan je dengan sesape weh. Ramaikan kawan. Jangan jual mahal dah! rugi beb...

Aduh tadik banyak nak share, skarang da blur kepala hotak aku ni ha..
Nanti kalau acik ingat lagik acik bgtau la ye.

Senang2 nak kasi best lagi. Cepat2 suh mak uols carikkan pasangan.. ahahahahahahha!!!!
Jom kawen weh...!!!!

ps : Semakin tenang dengan keadaan ni. dah bole trime kenyataan da pun... huhuhuhuhuhu

4 ulasan:

  1. sabor banyak2 acik..... kalau ada jodoh...insyaallah...jgn lupa jemput okeh!

    BalasPadam
  2. sy x bersalah..!!! tidaaaaaaaaaaaaakkk...
    jgn buat daku sebegini sygku..~~~
    hahahahhahahahahha

    BalasPadam
  3. daks...chill ok...mmg susah nak lupakan org yg disyg..aku pun dulu mcm ko gak...ok mmg x dinafikanlah aku slalu buka fb dia..bila buka lg sakit hati aku ingat..hahhahaa..wat aku rasa mnympah je nengok...dia bersuka ria..tp kita sdih bgai nak mati....xpe sedapkan diri dgn kata ada yg lg better dr dia...insyallah satu hr nnti pasti ko jmpa yg terbaeknya...aku sntiasa doakan tuk kwn aku yg ko akan jmpa yg lg better...

    BalasPadam
  4. Ayu :Mekaseh insyaallah..tu lame lagi la kot.jodohnye takde ahahahahaa

    Lela : nehi2..kite putus22222..ahahahahaha

    AIn : Dak.. mekaseh ek.. mmg pahit kan..tp alhamdulillah aku da boleh terima da sikit2 pn..
    Mmg sakit tp ni sume ade hikmahnye kan..Aku yakin ada lagi yang terbaik yg Allah dah tetapkan untuk aku kan. hehehehehe..
    Bengang btl aku menengok pompan2 yg menggedik kt page die tuh. agagagaga!!

    02 Jun, 2011

    BalasPadam

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini