Jumaat, Mei 20, 2011

Astro Byond PVR (Bahagian 3)

Selamat Kembali acik.
Eceh Ucapan untuk diri sendiri.
Uols, acik kena air panas. Melecur kaki dan perut la sikit, kurang hantaran ke tu ye? ehehehe
Taknak buang masa dah, banyak kali tertangguh nak update pasal Astro Byond PVR ni uols.

Jika uols beli/tukar ke Astro Byond PVR apa yang uols akan dapat?

◦1 Unit Astro B.yond PVR box
◦1 Unit ODU with 2 signal receiver LNB ◦1 smartcard
◦1 remote control unit
◦1 HDMI cable
◦2 x 20 meter cable from new outdoor unit to PVR

Untuk HD kena la tukar televisyen(ewah ayat) anda tu ke LCD. Baru lah boleh menikmati function HD tu, macam acik ada jugak ASTRO dan NUFFNANG masukkan juga HD tapi kasihan ye acik yang tak mampu lagi nak pakai tv LCD. ehehehehe.

Best ke Astro Byond?

1. If uols pakai TV LCD, gambar lebih terang. Tak tipu uols, memang la acik takda TV canggih tersebut. Tapi Jiran acik ade weh.. :)

2. Kalau Hujan?Siaran tergendala ke? Tidak lagi dengan Astro Byond. Kalau guna astro biasa, mesti time2 hujan uols menghadap la muka masing2 sebab tak boleh nak tengok tv kan? Guna byond tak perlu bosan dah.

3. Bole tengok cerita 3D macam dalam wayang. perghh, dasyattttt...

Best ke ada Astro Byond PVR?

1. Jika dah ada Astro byond pun dah best, mestila pakai PVR lagi best!

2. Kalau Hujan pun mesti ada siaran ok. Tak perlu risau anda kebosanan ya ya ya.

3. Kecerahan pun lebih terang dari tv biasa.

4. Yang paling penting BOLEH REKOD segala cerita kesukaan uols.

Kenapa perlu tunggu lama lagi?
Selalu acik dengar kawan2 Ofis acik mengadu "Hujan yooooo takdo siaran"
Lepas tu " Adohai la, lambat balik ni ha..Aku nak tengok cerita Nora Elena"

Acik buat ape uols?
Senyum dan tersengih sengih sahaja.
Uols taknak juin skali ke tersengih?? ehehehehe..

Jumpa lagi dengan bahagian seterusnyaaaaaa :)

1 ulasan:

  1. Tanpa Nama04 Julai, 2012

    awak . kalo kte da record cte pastuh leh transfer kt hard disk ke ?? leh aja cm ne nak wat x ?

    BalasPadam

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini