Jumaat, Oktober 22, 2010

Pabila Labuchee Muda

Eceh.... macam tua naw kau labucheeeee kan.. uhuk uhuk.
Saje nak nampak diri tu matured alalalaala
LAgi dan lagi meh kite imbau zaman2 weolss muda mudi kan
Macam2 karenah dan ragam..


ahaksssssssss..... batu ape tah kt taman tu enkorang wt macam kubur plak yeh..
Siap bersedeh bagai...
Kelaka....


Time ni dah habis exam...
So kita enjoyyy...bergamba secara melulu tanpa ada perasaan malu wakakakaa
Dopan umah Pengarah weh, korang adddooo? ehehehe


Haip... haipp dedulu bleh la ngendeng2 amek gambo cenggini...
ce wat sekarang.... nak matikss kena kejo dengan wife beliau ahahahaaa.... :)



Itu dia... malam ape yeh?acik pun dah lupo dah..
Ni macam tuk jabatan2 la..malam gala it gituk wakakaa..
Acik dulu amek kos IT uolss...
Cube tanye skang.....
Mampuih la nak mengingatkan nye...
Acik oi pe nak jadik nan kau nih....


Pose dulu..... sblm pose amek gamba kelas... uhuk uhuk....

Hurm, macam2 kan....
Biase la alam belajar masing2 ade pengalaman sendirik kan....
Ada manis, masam, pahit, tawaq segala galanya la....
Everyday nak gi kelas kuar awal nak pi makan nasi lemak la, naget la...
Masuk kelas lambat.. hahaahhaaa

Kat sane jugak la acik blaja makan IKAN KELI uolss....
Sepanjang idup sebelum datang sabak bernam tu tidak la pernah ibu bapa acik tu mengaja makan ikan2 tersebut.ahakssss....
Sampai skang suke tp biasak la.. kepala beliau acik tak nak okeh.. sanggup aku patah kan kepala pastu amek badan.. Laa ni pun kalu makan kt kedai, selambaa keldai je acik tinggalkan kepala die.. Ampun ya makcik kedai. noktah

Nota Lemaks : Dah abes belaja ni, aktiviti tahunan weols lepak umah lela di sabak bernam masa raya.. semuga aktibiti tersebut berjalan sehingga bile2 ek uolss, jgn lupe ajak acik.. jgn nk buat lupe wokeh acik luku pale lutut tu kang.... tataaaa nak gi berakksss :P

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini