Isnin, September 06, 2010

Cover Line Cemerlang..

Kadang2 dekat opis, masyaallah...
Punye la ngantuk...
Tengah taip pun leh tersengguk2 btol x??
Nape ek?
Cukop tido camtu, kurang tido camtu, lebeh tidoo pn camtu gak.....

Kalau uolss ada bilik sendiri, amboii bestnye..ahakss
tapi kalau kena share ke ape ke kan
kan susah nak cover line tatkala projek beradu nak dijalankan..
Meh sini acik nak share camna nak cover line baekk punye bile nk ZzzZzz!
Ampun Mahap yeh Uolss...wakakaa


See.... Rajen nye..
Galak nye mate besooooooo wat keje....

Mesti Bos syg lebeh die ni kann..

Bonus lapan blas bulan camni, terbuntang je matenye yeeeee....



Padahaaaaaallllll !!

hambek kaaauuu..
Eh korang cuba la ekkk
Mane ek ada jual mata camni........wakakakaakak

Nota Lemaks : Jgn bgtau org laen ek uolss..
Acik blom pratikkan lagi neh, kalu da berjaya habaqq maii naaaa ahakssss :P

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini