Rabu, Mac 25, 2009

sayangi diriku..pergghhh

adess, nape erh waktu yg tercatat di blog ku ini adalah semalam..huargghhh...camne nii...tulunn.....xpela,waktu itu x jejaskan mood acik nak update blog ni haa...huhuhuhh...

ok uolss..sbelum ni acik cakap pasal kengkawan opis laaaa nii acik nak cakap psl family plak k...kenal2 la sket....hihkikikk

gamba ni mse kak liyana kawen at ulu kelang.....
ni laa family aiii....

mcm2 alkisah dgn family i nii tau..ade sedeyy ade gembire...ade terover gediksss...hihkhik..ape2 pon,acik bahagie dan bersyukur mempunyai keluarge yg bahagie gituk....semuge Allah melimpahkan rezeki yg melimpah ruah pd kami..syukurr....
haaaa..yg baju ijau tu abah aii wokehh...

yang ni la mak ai....masam sket..sebab ala2 candid gituk..huaa...

hikik...dan yg pentingg..ai pon enterprem...jgn mare haa...
along n angah
yg ni da tentu2 gamba acik lagik huuhhhh...jgn nyentap k...

wit ika..wah enterprem tau buah2 an tuuhh(penaja lokasi, gerai buah acik lann...di taman melawati erh....kat parking keto tu...dtg ye blanje2...promot gitukk..
Tambah Imej
den laiee...wit aja adek bongsuku yg overr the...gitukkk
itula die serba sedikit about ma'family........
kekadang ai slalu terfikir..bile laaa agaknye ai dapat bahgie kan mak n abah..dapat belika kereta ke umah ke..hamboii tinggi naww angan2..xpo, at least aku ade angan2..nyahaha...Ya Allah kau makbulkan segala permintaanku..amin ya robbal alamin....
wahh...sensentap sejap....
lupe lak nak continue kesah smalam k..
alkisah, sebab kan ai tolong my ayah n mak angkat aka parents "kawan" ai tu bank in kan duet jgn x caye die kasi upah kat ai..brape agak2??50 sen..hampeh uolss...tp rm100.00...kihkih....jgn jeles k..mcm tau je acik da sengkek akhir2 bulan neh...alhamdulillah syukurr...
dan dan tu jugak timbul kisah minang meminang neh..ampun ya pakk..ngaakk sediaa..gituk laa hendak nye..pape pon uolss mmg dorang sabar dan sabar menanti...ate nak gile parent acik pon x kenal mengenal..kan....nnt x manis kate org..pahit je..huaa....insyaallah klu de jodoh x ke mane kan.....
alik je umah siap2 beli tomyam dan paprik..perggh sedap...x sompek amik gamba..excited nak makan..hehee...acik boli kat AKHFA TOMYAM, kat medan selera pinggiran...gi cepat, berbaloii(da mcm iklan kamdar plak..ngeeee...)
hehee..sian mak ai siap tanye " cukup duit long..?"
sian mak ai, byk berabes bula neh..buat ubat tuk ayah ai yg saket then peti ais n mesin basuh rosak..tp alhamdulillah dgn baik hati lgik mithali mak aii dgn rase kesian beli yg baru...thanks mak...i lap..lapp uu.....
sampai sini dulu erhh...mcm panjang jerkk..huhuu..daaaaaa

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini