Khamis, Mac 26, 2009

gaji oh gaji.......

salam sume.....muge2 sehat hendak nye...arini acik gamaknye petang br berkesempatan nak update blog ni haa...
yela this week kan acik bertungkus lumus wat gaji.....adess lenguh betis tau uolss..huaaa huaa....
and last arini siap segale2 nye termasuk la pay slip dorang sume acik da print n masukkan dlm envelope...jgn x cayee...kerajinan da meresapi dlm diri aii..kahkah....

wokehh...pic first neh..wat semangat skett....time kaseh bapak ku bersusah payah nak dapatkan bear neh..dan tima kaseh kat mak aii sebab sponsor men game ri tu..hhihhii...lap..lapp u mum(ri tu men game kat jusco nampak la mainan yg amek2 bear tu..pehh, payah uolss...rm30 br dpr 2 bijik patong tuh..hampas... :)


hee....tu gamba semangat gedikzz, ni acik nak tunjuk "semangat" kerajinan acik arini..lalallaala
bukan men semak lagik meja nehh....huuhu

dan lagik.....layanzzzzzz........


jgn kate aii malas kk...nampak x neh...(sambey kelip2 mate)


dan seterusnye dan terakhir kali, acik nak enterprem skett.....
da seapppp.....dgn sepantas kilat acik letak atas meja despatch..hahhaa....x saba nampaknyee..hihkikkk....


ok..itu la kisah arini ..hurm, ape nak masak ri ni yee??satu lauk da ade..hurm,,sodap ayam kari chhaaa,,,jgn jeles k uolsss..mak angkat aii aka mak "kawan"aii kirimkan..aduss..tq acik zainab..jasamu dikenang..gituk la uolss...
umagaihhh...camno leh lupo arini kan last SPA Q acik nk nengok le gamaknye ye...mintak2 pas ni xde sambungan lagik kan...wat bengkek ati acik je nengok org jahat2 byk bebenor...rase teraniaya gitu...wahh....
sebot pasal cerite2 ni kan uolss..teringat plak mse ari rabu tu pas alik keje acik tertengok la cite cak cak azwan ali tuh..hahahaaa..paling acik x leh tahan..camni la bunyik doktor tu cakap(mak hayam tergebuss kalu salah skrip ko jgn mara acik k nok...sesuaiii gituk laaa very thee.....)
"datin kena rest dan sokongan dr rakan2 cemolot die"hahahaaa.....x ke haru si akak azwana punye skrip...acik punyo golakk x hengattttt..klaka seyyy.......
wokeh la uolss...sebelum spa q jadik SEPAK AKU..bek acik berangkat la dulu yee....jumpe len kali.....
to: kengkawan seblog ku esp,dak ain,dak lela n din...kumen la nokk...x kuase mak nyah...huahauahauaa.......
jumpo laiee..daaaaaaa
assalamualaikumm...


















1 ulasan:

  1. Ziela, bile nak tarik akak balik ke Elite..tensen x mau agenci skang... lorat

    BalasPadam

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini