Isnin, Ogos 02, 2010

Delicious Cake....Meh Order :)

Ai uolsss....

Da lama niat nak wat entry sal Kek n Cupcake dan adik badek nye....
Ahkak Voge Tasya ni seorang pengusaha kecil kecilan, Acik doakan semuge bisnes kecil2 ini akan membesar dengan gahnya ye..Insyaallah, ade Rezeki kan....

Acik tak dapat nak ciplak bebanyak dari blog Akak tasya, kalo Uolsss nak menengok pelbagai jenis cake buleh Ler terjah SINI.
Aneka ragam, eh...bukan aneka kekdan cupcake. Harga berpatutan Uolss...
Rase?mestila sedap, kalu tak takkan berderet customer kan.. ngeh2....


CupCake bertema MU... Somel kan..kan


Ini pulak, tema kanak2..Nice beb...
Comel, nak makan pn rasa syg je kan.....


Uolss boleh request nak letak gamba sendiri ke..
wahh...Suke kau acik...
Uolss leh tanye2 kt kak tasya itu keh...hehee
Beliau duk area gombak sajerk...
Tasya 0122454906

Nota Lemaks : Kak, leh ker kalu daku mau tempah kek sebesar meja makan 4 kusi???agaggaa...Ok2 acik gurau je, sesak napas fikir camno nak bayar agagaga..... :P

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini