Rabu, Mei 05, 2010

Pengapetan...

Salam uolss.....
Wah2...Lame beno x terjah ke belog ku nan tercenta ni..
Manyak nak cite tapi tunggu next post k..Bab Saje nk tepek gambo mekap mase jadi pengapit Wedding kak siti and abg aril 2 may lepas...uhuhu..

Layaaaannnn...
..
Somel kan..kan...cakp comel kalu tak....siap!!ahahha
Ni pn mase da nak dekat abes majlis..Ciss mase mule2 mekap tu bleh plak bateri fon acik abes...Hampeh ko Cokia...
Nice la...thank mak andam, akak pe ek name lupo lak haaa.....
Ni untuk yg simple2 ajerk..Mekap pengantin lagik malatoppp...koser mak nyah..hihi
Suke la....haissshh..
Ase nk gi belaja mekap sajerk..
Plzz...tlong sponser....(sepak acik secara marathon..ahaksss...)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini