Jumaat, Mei 14, 2010

Lambat dah ker?

Salam Uolss...
Lambat ke dak kalu acik nak ucap SELAMAT ARI IBU?
Lambattt??Yang Hado..ngeh3...
First Nak Ucap Salamat Ari Ibu yg pada MY MUM Cik Puan Hasnah bt Lip, Lebiu Mak..(pe lagik Lanje la..hehe)
Time Kaseh jage org selama 23 taun org melihat Dunia ni,
Ampunkanlah Segala Dosa2 org..Yg baik, yg degil, yg penyayang ni(nak jugakkk...)
Kebetulan Uolss.....08.05 tu Besday Mak yg ke 44..Yehuuuuuu....
Hepy Besday gak kat Mak ye...


My Abah n My Mak...wit anak2 buah...Haziq, hariz n hasya...

Sambutan hanya kecil2 an..Sian Mak, hehe...

Abah sponsor kek dan munge..Wah3.....

Hadiah pe acik Kasik??Rahsie laaa....

Sobab Eh..Nan Addddooo...Kasik Kiss dlm hati udah ye mum...haahhaaahah

Semuge keluarga kite sentiasa dirahmati Allah, dilimpahi rezeki dan aman damai smpi akhirat..Amin.......

Nota Lemak :Asal paragraph acik cam hawaauu??huwaa..helpp..help...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini