Jumaat, Oktober 21, 2011

Tahniah Paish...

Lately selalu mimpi die. Nape ek? Orang cakap kalau kite mimpi org tu maknanye die rindukan kite? Ya ke? Erm tapi pada hakikatnya dia dah bencikan aku sgt2 pn. Pelik kan? Apa salah aku yang maha hebat yang wat die btl2 bencikan aku. Macam2 hal la kan, padahal EX2 aku yang lepas (ewah.. mcm ramai naaaa.. ahaha) waima dah clash kami still contact each other. Sebagai kawan pun dah ok, sebab wat pe kite nak bermusuh. Dah tak ada jodoh la namenye tu kan. Tapi takpela tu hak dia nak bencikan aku or buang aku jauh2 dari idup die.

Lame dah tak call ibu tanya khabar, semalam ade balance2 kredit yg lame dah tak digunakan aku pun call ibu. Dengan suare serak2 hehhee, selalu je aku tak sihat kebelakangan ni. Sedey tol. Tapi alhamdulillah syukur, penghapus dosa2 kecil kan. So, dah call tu aku jenis macam selalu kaku x tau nak cakap ape ihiks. Ibu tengah kemas umah, adik ibu nak datang. Sian ibu, sampai selsema. Terketar2 sore menahan sedey, erm... Aku kan memang penyedih orangnye. Seriusly memang aku dah sayang femili die mcm femili aku. Aku still ingat ibu cakap " WALAU APE PUN JADI ANTARA KORANG, ZILA TETAP ANAK IBU" terharu kan. Laju je airmata aku jatuh time tu hek3....

Kakyong bagitau yang PAISH dah nak bertunang. Tahniah DIK! Ko langkah JENDUL la ek, ahahahhaha.. Dengarnye January nanti. Mengantar kat Baling tu, umangaih jauhnyeee. Syokla kite berjimba jimbun nanti ye. Insyaallah ye Ibu Kakyong, Murah rezki, panjang umur kita ikut la Ibu anta pais tunang tu. hehehe :)
Kite pn rindu sangat kat ibu neh, rindu masakan ibu (cehhh..ingt makan je kannnnns) Tema Merah tu makngah! Tak saba nak tunggu 2012 la camni hehehhe :)

Erm, kakyong cakap badan die dah SUSUT sket. Aih, aku yang sedeh banyak2 nape berat die yg turun???Hamboi... aku gembira makan byk ke?alalalalallala.... Kite doa yg terbaik la ye sume.. Aku pun dah tak rasa ape2 pasal hal ni. Rileks dulu, dan berskandel byk dulu kot br fikir? boleh ke?ahahahhahhaha!!
Pape pn, bile dah smpi jodohnye pasti akan tiba kan?kita hanya mampu merancang kan?Allah dan tentukan segala yang terbaik untuk kite sume. Mudah2 an kita ditemukan dgn insan yg benar2 menghargai kita, membimbing kita ke jalan syurga Insyaallah. Amin..... :)

Tak sehatt!!Awat lameeee sangat jam ni berjalan ahahahhahaa... Tataaaaa :P

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

cayang labuchee:)

Ingat Mengingati

Belog Labuchee adalah tempat acik mengadu domba segala kegiatan acik, sekadar menghiburkan hati sendiri dan menjadi tempat mengimbau kenangan silam.eceh!Maka dengan itu, segala apa yang tercatat di belog ini adalah dari lubuk hati acik. tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih berpijak di bumi yang nyata mahupun sudah tiada ya ya ya. Selain itu, entry2 yang ditulis kadangkala dikarang oleh acik pada waktu malam dan diauto publishkan ikut sesuka hati acik waktu dan tarikhnya. Ia adalah bukan pada waktu pejabat (ewah.....). Uols dibenarkan berkongsi entry jika berguna la ye, dan diharapkan dapatlah dikreditkan ke Labuchee. hehehe. Sebarang kecurian yang berlaku di belog ini, penulis tidak akan teragak2 untuk belasah korang! aci tak?Harap maklum. Bersamalah kita mengeratkan silaturrahim. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini